“Semmilyen betegséggel nem kell együtt élnie. Minden betegség kezelhető és minden betegség részben vagy egészben eltüntethető!”*

*36 éves tapasztalattal vallja ezt Dr. Kacsó Kornélia debreceni orvos – a KorinMed Integratív Mélydiagnosztika és Terápia megalkotója.

Vizsgálataink

női kivizsgálás

Menedzserszűrés 

Prémium vezetőknek

Állandóan dolgozik, mindig csak rohan? Élete a folyamatos pörgés, millió feladat, hatalmas felelősség? Ön a kulcsember? Percenként hoz nehéz döntéseket? Érzi, hogy a szervezete nehezen bírja ezt az iszonyatos tempót, de nem ér rá megbetegedni?

Személyre szabott kivizsgálás a fokozott terhelés alatt dolgozók számára, azonnali eredményekkel 1,5 óra alatt.

Az állapotfelmérésünk eltér a szokványos klinikai vizsgálatoktól és alternatív gyógymódokban jártas szakorvos végzi.

női kivizsgálás

Myoma? Hüvelyégés-folyás- viszketés? Cikluszavar? Klimax? Visszatérő nőgyógyászati panaszok?

Teljeskörű szűrővizsgálat kifejezetten a nőknél leggyakrabban előforduló betegségekre, állapotfelmérés nem csak női bajok esetén

Az állapotfelmérés széleskörű orvosi vizsgálat, módszereit tekintve eltér a szokványos klinikai vizsgálatoktól.  A kivizsgálást nem nőgyógyász szakorvos, hanem alternatív gyógymódokban képzett és gyakorlott szakorvos végzi. 

férfi kivizsgálás

Prosztata problémák? Gyakori vizelési inger? Akadozó vizelet? Merevdési gondok?

Teljeskörű szűrővizsgálat kifejezetten a férfiaknál leggyakrabban előforduló betegségekre, állapotfelmérés nem csak urológiai gondokra!

Az állapotfelmérés széleskörű orvosi vizsgálat, módszereit tekintve eltér a szokványos klinikai vizsgálatoktól.  A kivizsgálást nem urológus szakorvos, hanem alternatív gyógymódokban képzett és gyakorlott szakorvos végzi. 

gyermek kivizsgálás

Gyermeke folyton megfázik? Az orrfolyás, köhögés állandó vendég Önöknél? Netán hasfájós, étvágytalan a csemete? Vagy ekcéma, kiütések, ételallergia gyötri? Bármilyen gyerekbetegség kínozza is az Ön szeme fényét, mi segítünk megszabadítani Őt a szenvedéstől!

Teljeskörű szűrővizsgálat gyermekeknek, fájdalommentes, gyors, nagyon sok információt adó állapotfelmérés.

 Az állapotfelmérés széleskörű orvosi vizsgálat, módszereit tekintve eltér a szokványos klinikai vizsgálatoktól. A kivizsgálást nem gyermekgyógyász, hanem alternatív gyógymódokban képzett és gyakorlott szakorvos végzi. 

gyermek kivizsgálás

Hasi görcsöktől és puffadástól szenved az étkezések után? Epéje gyenge, köves vagy már el is távolították? Hasmenés vagy székrekedés gyötri? Gyomorégés, reflux kínozza? Ideje megszabadulni a szenvedéstől!

Átfogó emésztőrendszeri kivizsgálás fájdalmas tükrözések és kellemetlen beavatkozások nélkül, azonnali eredménykiértékeléssel és megoldási javaslattal!

 Az állapotfelmérés széleskörű orvosi vizsgálat, módszereit tekintve eltér a szokványos klinikai vizsgálatoktól.  A kivizsgálást nem gasztroenterológus, hanem alternatív gyógymódokban képzett és gyakorlott szakorvos végzi. 

férfi kivizsgálás

Szénanátha gyötri? Aszthma kínozza? Kiütések keserítik meg az életét? És a gyógyszer nem segít? Többé ne hagyja magát leteríteni az allergiás megbetegedéseknek! Segítünk kikászálódni az allergének és provokátorok, pollenek és ételérzékenység útvesztőjéből!

Teljeskörű allergia – és légúti kivizsgálás 1 óra alatt, rohamok előidézése nélkül, igazi megoldással!

Az állapotfelmérés széleskörű orvosi vizsgálat, módszereit tekintve eltér a szokványos klinikai vizsgálatoktól. A kivizsgálást nem allergológus, hanem alternatív gyógymódokban képzett és gyakorlott szakorvos végzi. 

női kivizsgálás

Térdfájdalom, derékfájás gyötri? Sajog a háta már kis terhelés után is? Gerincsérv vagy ízületi kopás kínozza? A lépcsőzés merő rémálom? Netán a kezei, vállai okoznak örökös gyötrelmet?

Átfogó szűrővizsgálat mozgásszervi megbetegedésekre összeállítva, fájdalmas beavatkozások nélkül! Gyors eredmények, hatékony terápia Önnek!

Az állapotfelmérés széleskörű orvosi vizsgálat, módszereit tekintve eltér a szokványos klinikai vizsgálatoktól. A kivizsgálást nem reumatológus, hanem alternatív gyógymódokban képzett és gyakorlott szakorvos végzi. 

gyermek kivizsgálás

Kisbabát szeretne, de már régóta nem sikerül? Szeretné felkészíteni testét az áldott állapotra? Attól tart, hogy testi akadálya van a fogantatásnak? Netalán már vetélésen is átesett? Érzi, hogy a biológiai órája ketyeg?

Kicsi a spermaszám, nem elég mozgékonyak a hímivarsejtek?

Teljeskörű szűrővizsgálat a gyermekáldásra váró párok részére.  

Az állapotfelmérés széleskörű orvosi vizsgálat, módszereit tekintve eltér a szokványos klinikai vizsgálatoktól. A kivizsgálást nem nőgyógyász szakorvos, hanem alternatív gyógymódokban képzett és gyakorlott szakorvos végzi. 

férfi kivizsgálás

Állandó fejfájás, migrén kínozza? Szédül és gyengék az idegei? Lyme-kórtól, Sclerosis Multiplextől tart? Esetleg Parkinson-kór vagy ALS gyötri Önt? Vándor fájdalom keseríti meg a napjait?

Teljeskörű szűrővizsgálat kifejezetten az idegrendszeri betegségekre specializálva! Testre szabott idegrendszeri állapotfelmérés és kivizsgálás! Nem marad többé nyitott kérdés az idegrendszerével kapcsolatban! Ne törődjön bele a szenvedésbe!

Az állapotfelmérés széleskörű orvosi vizsgálat, módszereit tekintve eltér a szokványos klinikai vizsgálatoktól. A kivizsgálást nem neurológus, hanem alternatív gyógymódokban képzett és gyakorlott szakorvos végzi. 

Páciens

Év tapasztalat

%

Hatás-Garancia

Ossza meg ezt!