“Semmilyen betegséggel nem kell együtt élnie. Minden betegség kezelhető és minden betegség részben vagy egészben eltüntethető!”*

*33 éves tapasztalattal vallja ezt Dr. Kacsó Kornélia több szakvizsgás debreceni orvos (gyermekgyógyász, háziorvos, homeopátiás szakorvos és elektroakupunktúrás – biorezonanciás diagnoszta.)

Vizsgálataink

női kivizsgálás

Menedzserszűrés 

Prémium vezetőknek

Állandóan dolgozik, mindig csak rohan? Élete a folyamatos pörgés, millió feladatot, hatalmas felelősség? Ön a kulcsember? Percenként hoz nehéz döntéseket? Érzi, hogy a szervezete nehezen bírja ezt az iszonyatos tempót, de nem ér rá megbetegedni?

Személyre szabott kivizsgálás a fokozott terhelés alatt dolgozók számára, azonnali eredményekkel 1,5 óra alatt.

női kivizsgálás
Myoma? Hüvelyégés-folyás- viszketés? Cikluszavar? Klimax? Visszatérő nőgyógyászati panaszok?

Teljeskörű szűrővizsgálat kifejezetten a nőknél leggyakrabban előforduló betegségekre, állapotfelmérés nem csak női bajok esetén

férfi kivizsgálás
Prosztata problémák? Gyakori vizelési inger? Akadozó vizelet? Merevdési gondok?

Teljeskörű szűrővizsgálat kifejezetten a férfiaknál leggyakrabban előforduló betegségekre, állapotfelmérés nem csak urológiai gondokra!

gyermek kivizsgálás
Gyermeke folyton megfázik? Az orrfolyás, köhögés állandó vendég Önöknél? Netán hasfájós, étvágytalan a csemete? Vagy ekcéma, kiütések, ételallergia gyötri? Bármilyen gyerekbetegség kínozza is az Ön szeme fényét, mi segítünk megszabadítani Őt a szenvedéstől!

Teljeskörű szűrővizsgálat gyermekeknek,

fájdalommentes, gyors, nagyon sok információt adó állapotfelmérés.

gyermek kivizsgálás
Hasi görcsöktől és puffadástól szenved az étkezések után? Epéje gyenge, köves vagy már el is távolították? Hasmenés vagy székrekedés gyötri? Gyomorégés, reflux kínozza? Ideje megszabadulni a szenvedéstől!

Átfogó emésztőrendszeri kivizsgálás fájdalmas tükrözések és kellemetlen beavatkozások nélkül, azonnali eredménykiértékeléssel és megoldási javaslattal!

férfi kivizsgálás
Szénanátha gyötri? Aszthma kínozza? Kiütések keserítik meg az életét? És a gyógyszer nem segít? Többé ne hagyja magát leteríteni az allergiás megbetegedéseknek! Segítünk kikászálódni az allergének és provokátorok, pollenek és ételérzékenység útvesztőjéből!

Teljeskörű allergia – és légúti kivizsgálás 1 óra alatt, rohamok előidézése nélkül, igazi megoldással!

női kivizsgálás
Térdfájdalom, derékfájás gyötri? Sajog a háta már kis terhelés után is? Gerincsérv vagy ízületi kopás kínozza? A lépcsőzés merő rémálom? Netán a kezei, vállai okoznak örökös gyötrelmet?

Átfogó szűrővizsgálat mozgásszervi megbetegedésekre összeállítva, fájdalmas beavatkozások nélkül! Gyors eredmények, hatékony terápia Önnek!

gyermek kivizsgálás
Kisbabát szeretne, de már régóta nem sikerül? Szeretné felkészíteni testét az áldott állapotra? Attól tart, hogy testi akadálya van a fogantatásnak? Netalán már vetélésen is átesett? Érzi, hogy a biológiai órája ketyeg?

Kicsi a spermaszám, nem elég mozgékonyak a hímivarsejtek?

Teljeskörű szűrővizsgálat a gyermekáldásra váró párok részére.

férfi kivizsgálás
Állandó fejfájás, migrén kínozza? Szédül és gyengék az idegei? Lyme-kórtól, Sclerosis Multiplextől tart? Esetleg Parkinson-kór vagy ALS gyötri Önt? Vándor fájdalom keseríti meg a napjait?

Teljeskörű szűrővizsgálat kifejezetten az idegrendszeri betegségekre specializálva! Testre szabott idegrendszeri állapotfelmérés és kivizsgálás! Nem marad többé nyitott kérdés az idegrendszerével kapcsolatban! Ne törődjön bele a szenvedésbe!

Páciens

Év tapasztalat

%

Hatás-Garancia

Ossza meg ezt!