A bennünk élő több száz kórokozó többsége veszélytelen, sőt némelyik még hasznos is. Vannak viszont olyan kártékony élősködők, amelyek veszélyét igenis komolyan kell venni. A paraziták elszaporodása akár súlyos betegségek kialakulásához vezethet. Modern módszerekkel fel lehet fedezni őket a szervezetben. A parazitairtás már nagyobb kihívást jelent, de nem lehetetlen!

Az élősködők több fejlődési szakaszon mennek át: a petékből lárvák lesznek, majd azokból kifejlett példányok, de léteznek paraziták, amelyeknek sokkal bonyolultabb életszakaszaik vannak.

A gond abból adódik, amikor az élősködők már elszaporodnak a szervezetben, ilyenkor ugyanis nagyon nehéz küzdeni ellenük és csak nagyon kevés módszer hatásos!
A gyógyszerek – például a féreghajtók – sajnos csak a kifejlett egyedekre hatnak és legfeljebb rövidtávon tudnak segíteni. Egészségünk érdekében soha ne jussunk el odáig, hogy gyógyszeres megoldást javasoljanak. Ne várjuk meg, hogy ekkora baj legyen. A parazitainváziót sokkal könnyebb megelőzni, mint kezelni, de van megoldás.

Tartós megoldás a paraziták elleni harcban

Az alternatív orvostudomány évtizedek óta alkalmazza azt, a mai napig egyetlen módszert, amely tényleges és tartósan használható a paraziták elleni küzdelemben úgy, hogy közben nem árt a jótékony élősködőknek.

Ez a csodálatos módszer a biorezonancia! Alkalmazásával pontosan megállapítható a paraziták jelenléte a szervezetben és ez az egyetlen hatékony megoldása mellékhatásmentes, tartós az eltávolításukra.

Egy biorezonanciás szakember nagyon sokat tud segíteni abban, hogy ne szaporodjanak el a paraziták a szervezetben. Szerencsére ma már számos olyan egészségközpont található az országban, ahol alkalmazzák ezt a módszert is. Egészségközpontunkban különleges, sokrétű vizsgálatainknak köszönhetően gyorsan, fájdalommentesen ki tudjuk deríteni, hogy Önnek kell-e parazitáktól tartania. Olyan személyre szabott terápiával segítünk megszabadulni a férgektől és mételyektől, amelyre nemcsak itthon, hanem egész Európában egyedülálló módon hatásgaranciát vállalunk.

A paraziták elleni harcban nagyszerű segédeszközként szolgálnak az otthon használható biorezonanciás készülékek is (például a NonstopDoctor), ha a páciens tudja, hogy milyen programokat kell használnia.

 

meditáció hatása

Mi történik, ha nem írtjuk ki rendszeresen a parazitákat?

Biztosan Ön is hallott már olyan személyről, talán ismer is olyat, aki orvostól orvosig jár, ilyen-olyan tünetekkel. Egyszer itt fáj neki, máskor amott.

Fulladás, puffadás, kiütések jelentkeznek, székrekedés vagy hasmenés, orrfolyás, köhögés.

 

Hol egyik, hol másik tünet bukkan fel. Egy-egy gyógyszerkúra átmenetileg segít neki, de aztán kezdődik az egész elölről. Mindez eltarthat akár évekig, évtizedekig és végül akár nagyon súlyos betegséghez vezethet. Nem kell megvárni, hogy ideáig eljussunk!

A beszűkült bélcsatorna luxusszálló a bélbetegséget okozó baktériumoknak és parazitáknak.

Ezzel konkrétan megágyazunk a paraziták szaporodásához!  Többek közt ezért olyan fontos a bélcsatorna tisztítása és a máj munkájának megkönnyítése.

A parazitairtás mellett a helyes, teljes értékű és rostdús táplálkozásra (Ajánljuk Szőke-Rácz Lívia: Étkezz tudatosan és lendülj csúcsformába című könyvét, amelyben megismerheti a kiegyensúlyozott teljesítményfokozó étrendet egyszerű, de nagyszerű trükkjeit!)  és a rendszeres, évente minimum kétszeri (őszi-tavaszi) méregtelenítésre feltétlen figyeljünk oda. A bélrendszerben található kis bélbolyhok közt könnyen megrekednek az ételmaradványok, amelyek elsalakosítják a felületet. Pláne, ha rostszegényen táplálkozunk és kevés folyadékot iszunk.

A FOLYTATÁSBAN….! Egyszerű életmódbeli szokásokkal sokat tehetünk azért, hogy kevesebb parazita és vegyszer jusson szervezetünkbe. Ezzel szeretteink egészségéről is gondoskodhatunk! Könnyen alkalmazható és nagyon hatékony tanácsok a Tavaszi nagytakarítás 5.0 cikkünkben.

Szeretné tudni, hogy az Ön szervezete mennyire telítődött méreganyagokkal? Kiderítené, hogy önnek kell-e tartania parazitáktól?

Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

Vagy írjon nekünk: info@korinmed.hu

Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

 

Hasonló bejegyzések


Ossza meg ezt!