Az előző részben elárultuk Önnek, hogy miért olyan fontos a testünk méregtelenítése a tavaszi évszakban. A hét hátralévő részében eloszlatjuk a kételyeket és adunk Önnek néhány olyan szempontot, amelyek segítségével könnyen ki tudja szűrni az egészségére jól ható, pörgős életvitelbe is beilleszthető megoldásokat.

A méregtelenítés, salaktalanítás, tisztító kúra kifejezésekre keresve számtalan információt találunk az interneten. És azzal szembesülünk, hogy kevés az egyetértés a sok önjelölt szakértő között arról, hogy melyek a legjobb méregtelenítő megoldások. Különböző teakeverékek, tabletták, rostkészítmények, kapszulák, italporok, beöntés receptek tömkelege jön velünk szembe a találati listán, és persze mindegyikről azt olvassuk, hogy ez a legjobb megoldás.

 

 Iratkozzon fel YouTube csatornánkra és nem marad le egy részről sem.

 

Ma eláruljuk Önnek a legmeghatározóbb információt a hatékony, XXI. századi tisztító kúráról. Soha ne fogjon bele olyan salaktalanításba, amely nem felel meg ennek a feltételnek!!!

A jó tisztító kúra legfontosabb ismérve az, hogy tökéletesen személyre szabott! 8000 páciensünk ellátásából szerzett tapasztalatunkkal állítjuk, hogy minden esetben elengedhetetlen, hogy szorosan a beteg aktuális állapotára igazítsuk a méregtelenítés folyamatát és eszközeit.

.

Mert a személyes körülmények, szokások, életvitel, és legfőképp a beteg pillanatnyi egészségi állapotának figyelmen kívül hagyásával egy rosszul megválasztott salaktalanítási mód kárt is okozhat. A helytelen méregtelenítés túlterhelheti a májat, a bélrendszert, a keringést, kiszáradáshoz, súlyos nyomelemhiányhoz, veseelégtelenséghez, epegörcshöz, vese-, hólyag- vagy epekövek hirtelen, veszélyes megindulásához és egyéb problémák felerősödéséhez vezethet!

Bízunk benne, hogy meggyőztük Önt, hogy ne kísérletezgessen önállóan mindenféle ígéretes módszerekkel, hanem kizárólag Önre szabott, szakértő által összeállított megoldást válasszon!

A következő részben eláruljuk Önnek, hogy milyen hosszú egy hatékony, kíméletes, modern tisztító kúra.

  Egészségpercek rovatunkról nem marad le, ha feliratkozik YouTube csatornánkra ide kattintva.

  Szeretné tudni, hogy az Ön szervezete mennyire telítődött méreganyagokkal? Mennyire teszi jól a 

  dolgát a mája?

  Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

  Forduljon hozzánk bizalommal!

  Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

  Vagy írjon nekünk: info@korinmed.hu

  Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

   

  Hasonló bejegyzések


  Ossza meg ezt!