Senior marketing és PR menedzsert keresünk a KorinMed Alternatív Egészségközpontba!

Légy Te is a csapatunk tagja!

Milyen embert keresünk?

 • TÉGED KERESÜNK, HA:

  • Elsősorban szakmai kihívást keresel és nemcsak egy marketinges munkát akarsz.
  • Motivál, hogy egy kkv a te szakmai tudásoddal emelkedik egy szinttel feljebb!
  • Ehhez megvan a tudásod, tapasztalatod, vagyis több olyan sikeres kampányt csináltál, amellyel számszerűen nagyobb bevételhez juttattad a céget, ahol dolgoztál!
  • Fontos Neked, hogy tudásoddal értéket teremts, és szupernek tartod, hogy ezzel életeket menthetsz!!!
  • Elfogadod, hogy ehhez a munkához nem tartozik multiknál meglévő milliós nagyságrendű havi keret, így sokkal több kreativitás, szakmai hozzáértés kell a sikerhez!
  • Sokkal jártasabb vagy az ügyfélápolás és neuromarketing területén, mint az átlag marketingesek!
  • Szívesen összpontosítasz 1 cégre- nem akarod megosztani a figyelmedet!
  • Nem riaszt el, hogy sok szokványos marketing módszer ezen a területen nem használható és kész vagy a kreativitásoddal kompenzálni ezt!

Mi a posztod célja?

 • A legfőbb célod, hogy elérd, telt házunk legyen. Ehhez több út vezet. A LEGFONTOSABB, hogy a meglévő pácienseink a profi PR munkának, és Prémium szolgáltatásainknak köszönhetően folyamatosan tovább ajánljanak minket. Ez nem egy szokványos, rutin marketing és PR munka, hanem komoly értéket teremtesz vele. Azzal, hogy a szakértelmeddel maximális kapacitással működünk, hozzásegítesz rengeteg embert, hogy meggyógyuljanak. Olyanok életét mentheted meg, akiken máshol nem tudtak segíteni, és nem is sejtik, hogy mi létezünk. Hogy ebben sikeres légy, szükséges:
  • 5-10 év kkv szakmai tapasztalat
  • Az, hogy élvezettel végezd a munkád
  • Eredményorientált szemléletmód
  • Társalgási szintű angol tudás
  • Sokrétű, magabiztos szakmai ismeret
  • Tudd, mi miért működik a szakmádban, és mi miért nem működik
  • A direkt ügyfélszerzés mellett légy jártas az prémium ügyfélápolásban és a neuromarketing területén is, nálunk az utóbbi is nagyon fontos!

   

  Ahhoz, hogy könnyen tudj dönteni, tudnod kell:

Kik vagyunk Mi?

Egészségközpontunk  már 10 éve nyújt prémium egészségügyi ellátást Debrecen szívében. Ez idő alatt közel 8500 páciensünknek segítettünk visszanyerni az egészségét.

Sikerünk legfőbb mutatója a sok-sok elégedett páciens. Közöttük tisztelhetünk volt egészségügy minisztert, több válogatott labdarúgót, a női tenisz világranglista korábbi 7. helyezettjét, és számos nagyvállalat felsővezetőjét, tulajdonosát. Ez az eredmény vezető szakorvosunk megszokottól eltérő gondolkodásmódjának, alapos kivizsgálásainknak és tökéletesen személyre szabott, hatékony terápiánknak, továbbá a pácienseink különleges, élményszerű ellátásának köszönhető.

A diagnosztikai műszerparkunk különleges, az egyik műszerünkből mindössze 8 darab van az egész világon. Egész Magyarországon csak a KorinMed Alternatív Egészségközpontban van ilyen eszköz.

A „Hatás-garanciánk” pedig egész Európában egyedülálló az egészségügyi szolgáltatók körében, melyet a vezető szakorvosunk, Dr. Kacsó Kornélia által kifejlesztett, különleges diagnosztikai és terápiás módszerünk 99% fölötti hatékonysága miatt merünk vállalni.

Büszkék vagyunk rá, hogy már 10-nél is több gyógyíthatatlan betegségben értünk el jelentős, tartós javulást (pl.: Sclerosis multiplex, daganatok, meddőség, bénulás, autoimmun betegségek), így számos gyógyíthatatlan és annak hitt embernek sikerült az egészségi állapotán jelentősen javítanunk.

Mindezt durva műtétek, erős gyógyszerek, fájdalmas beavatkozások nélkül, közérthető tájékoztatással, egyedülálló folyamatos támogatással tesszük. Aki egyszer betér hozzánk, annak attól kezdve mindig fogjuk a kezét és számíthat ránk minden egészségügyi kérdésben.

Ismerj meg minket!

Nézd meg, hogyan gondolkodunk a munkánkról, Rólad és a világról!

Együtt érünk el sikereket

 

A KorinMed Alternatív Egészségközpont vezetőit két cél vezéreli. Éppen ezért két nagyon fontos küldetésünk van!

 

Azzal a céllal hoztuk létre az Egészségközpontunkat, hogy legyen végre egy komplex, teljes testre és szellemre kiterjedő orvosi szolgáltatás. Legyen egy olyan Egészségközpont, ahol az OKOKAT keresik és nem csak a tüneteket kezelik, így valódi megoldásokat kapnak a hozzánk forduló páciensek. Célunk, hogy legyen egy olyan hely, ahová bizalommal és örömmel jönnek az emberek, és tudják a hozzánk fordulók, hogy 99%-os a valószínűsége, hogy segíteni tudunk a problémájukon. Mi vagyunk azok, akik felszabadíthatják őket a „patika rabság” alól.

Munkaadóként küldetésünk, hogy nálunk minden munkatárs többé váljon, fejlődjön. A vezetőségnek nagyon fontos, hogy a cég céljaival párhuzamosan a munkatársak egyéni céljai is megvalósuljanak. Ha nálunk dolgozol, akkor biztos, hogy sokat fogsz tanulni, személyiséged fejlődni fog és az átlagemberrel ellentétben szeretni fogod a hétfőket 😊

Együtt szórakozunk, együtt pihenünk

Aki a mi Csapatunkban játszik, sok olyan élménnyel lesz gazdagabb, amelyet egy átlagos ember sohasem él át! A KorinMed Alternatív Egészségközpont munkatársai olyan helyekre jutnak el a világon, amelyekről az emberek 80%-a legfeljebb csak ábrándozik, olyan pozitív közegbe kerülnek, ahová rengetegen szeretnének tartozni.

2015 nyarán csatlakoztam a KorinMed Csapathoz. Én mindent megkaptam a KorinMed Alternatív Egészségközpont által, amire egy ember vágyhat. Pályakezdőként munkát, lehetőséget, bizalmat kaptam. Majd új barátokat, szerelmet, új családot és egy új életet kaptam. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csapatban segíthetek az embereknek.

Ráczné Ráski Henrietta

HR referens, KorinMed Alternatív Egészségközpont

Azért vagyok itt, mert nekem ez egy álommunka. Az egyetem óta az volt a célom, hogy közvetlenül segítsek az emberek egészségét megőrizni. Az pedig, hogy ezt olyan módon tehetem, ami nem árt, hanem csak használ, a legjobb dolog. Ezen túl a saját egészségemet és egy második családot is kaptam a KorinMed Alternatív Menedzserklinika által. 

Barva Bettina

Senior értékesítő, KorinMed Alternatív Egészségközpont

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Alapító- Vezető szakorvos

Ismerd meg Doktornőt közelebbről! Kattints a + jelre!

A KoriMed Integratív Mélydiagnosztika és Terápia kifejlesztője

Orvosi szakkoordinátor, oktató és gyakorló diagnoszta szakorvos.

►Gyermekgyógyász,

►Családorvos,

►Homeopata szakorvos,

►Elektroakupunktúrás és biorezonanciás diagnoszta.

►Rejtett betegségek diagnosztája.

► 1983-tól praktizál orvosként. A volt Szovjetunió területén, a mai Észtországban és az ukrán Ungvári Egyetemen szerezte orvosi diplomáját.

►Egyetemista korától igyekszik az alternatív gyógymódokat alkalmazni páciensei gyógyulása érdekében.

►Pályafutása alatt több mint 30.000 beteg gyógyításában vett részt.

►2006-ban a HUNGEXPO orvosi műszer-kiállításán ő volt a Medbiotech Diagnosztikai Komplex háziasszonya, ettől kezdve alkalmazza praxisában a biorezonancia-technológiát.

►A Kijevi Egyetem oklevéllel ismerte el a doktornő megszerzett tudását a biorezonancia-diagnosztika és- terápia alkalmazásában.

►Magánpraxisában 2019-re már közel 8000 fős pacientúrája élvezi a különleges eszközök és a köréjük épített szolgáltatási rendszer, a KorinMed Alternatív Egészségközpont páratlan előnyeit.

►Az EU-ban neki van a legnagyobb tapasztalata a Medbiotech biorezonanciás és mágnesrezonanciás eszközök alkalmazásában.

►Magyarországon és Kelet-Európában kizárólag Kacsó doktornő oktathatja és vizsgáztathatja a Medbiotech Diagnosztika módszertanát.

►Nagyszámú publikációja jelent meg a magyar médiában kifejezetten betegeknek, egészségmegőrzésben érdekelt laikusoknak (nyomtatott sajtó- Hajdú-Bihari Napló, Bestinfó , tv- RTL Klub, rádió- Sárrét FM, online sajtó- Elixír online, Kiskegyed…stb) egészségügyi témában.

► A Medbiotech Hungary Franchise, a Meggyógyulsz.com Egészségközpont, és a KorinMed Alternatív Egészségközpont egyik alapítója

►Kifejlesztette a KorinMed Integratív Diagnosztika és Terápia módszertanát, amely alkalmazásával 99% feletti hatékonysággal kezeli betegeit.

►A Nonstop Doctor Akadémia legfőbb oktatója, szakértője és lektora: www.nonstop-doctor.com

Ő alkotta meg az alábbi oktatóanyagokat:

► A rák vastörvénye videó-tananyag: http://nonstop-doctor.com/tananyag/utmutatas-a-rak-megelozesehez/

► a Stresszes Hétköznapok videó-tananyag: http://nonstop-doctor.com/tananyag/stresszes-hetkoznapok-betegsegei-i-ii-dvd/

► az Óriási tévhit az őszi nátháról audió-tananyag: http://nonstop-doctor.com/tananyag/oriasi-tevhit-az-oszi-natharol/

Rácz Szabolcs

Rácz Szabolcs

Gazdasági és HR igazgató

Ismerd meg a “NAGYFŐNÖK”-öt közelebbről! Kattints a + jelre!

Cégvezető, siker-szakértő

Cégvezető, siker-szakértő, a modern vállalkozói és munkáltatói gondolkodásmód méltó követője és kelet-magyarországi úttörője.

►Pénzügyi és HR szaktudását és tapasztalatait az UFS Group Holding Zrt. divíziómenedzseri posztjáig menetelés közben szerezte,

►ahol közel 200 munkatárs irányítása, fejlesztése, képzése, eredményességük fokozása volt a feladata.

►Ezt a feladatot 18 hónapon át az ország legsikeresebb divíziómenedzsereként látta el,

►majd nagyobb kihívás után nézett, így vált a családi vállalkozás pénzügyi és HR vezetőjévé.

►Dr. Kacsó Kornélia fia

►Az Ő eredményes pénzügyi munkásságának gyümölcse az, hogy a Meggyógyulsz.com Egészségközpont az ország legsikeresebb vállalatainak felső 10%-ába tartozik már évek óta.

►Ő irányítja a vállalkozás munkaerőtoborzó és munkaerőfejlesztő részlegét.

►Ő felel a munkatársak naprakész szaktudásáért, szakmai és személyiség béli felkészültségéért.

► Ő gondoskodik arról, hogy a KorinMed Alternatív Egészségközpont Csapat mindig motivált, lelkes, elkötelezett, és az eredményes munkáért bőségesen elismert, megbecsült legyen.

►Neki köszönhető, hogy különlegesen erős, lojális, kiemelkedő képességű csapattal működünk.

Szőke-Rácz Lívia

Szőke-Rácz Lívia

Alapító- Kreatív Igazgató

Ismerd meg alapítónkat közelebbről! Kattints a + jelre!

Célalkotó-ötletgyáros

Alapító, diplomás természetgyógyász, betegségek lelki okainak szakértője

►A Medbiotech Hungary Franchise, a Meggyógyulsz.com Egészségközpont és a KorinMed Alternatív Egészségközpont alapítója

►Dr. Kacsó Kornélia lánya

► Első diplomáját Kommunikáció és Média szakon, írott sajtó szakirányon szerezte, diplomamunkáját kisvállalati marketing (a sikeres startup cég felépítése) témában a Meggyógyulsz.com Egészségközpont és a Medbiotech Hungary Franchise felépítéséből írta és védte meg jeles osztályzattal.

►Egészségügyi szakképesítéseit poszgraduális képzésben a honolului székhelyű International Quantum University (Hawaii, USA) intézményében szerezte, ahol „Bachelor to Doctorate and PhD” tanulmányait folytatva már csak a doktori disszertáció befejezése és megvédése választja el a természetes gyógymódok doktora PhD fokozat elnyerésétől.

►Egészségügyi tanulmányainak főbb területei:

-Modern Anatómia és Fiziológia, Holisztikus egészségtan, Homeopátia, Hipnoterápia Hit biológiája, Biofeedback terápia, Fül akupunktúra, Taoista gyógymódok és akupunktúra, Quantum Hormonológia, Orvosi Etika, Új Germán Medicína alapjai, Összevont Holisztikus egészségvédelem, Neuro-lingvisztikus programozás, Aromaterápia és gyógynövénytan, Táplálkozástan: Orthomolekuláris táplálkozás, Aminosavak, Enzimek, Gyermektáplálástan, Speciális étrendet igénylő állapotok, Quantum Homeopátia és Homotoxikológia, Quantum Fizika, Quantum Biológia, Quantumgyógyászat, Tradicionális Kínai Orvoslás (TKO), Ayurveda –az energetikai egyensúly megteremtése- az ősi indiai gyógyászat alapjai

► 2013-tól praktizál holisztikus egészségtanácsadóként.

► Lívia nevéhez fűződik a Nonstop Doctor márka, és a hozzá kapcsolódó Nonstop Doctor Egészségakadémia megteremtése. Az akadémia keretein belül számos publikációja, e-bookja, hang és videó anyaga elérhető a nagyközönség számára, melyekben hasznos egészségtanácsokkal, információkkal látja el közönségét az egészségmegőrzés minden területén.

►Írt 4 könyvet egészsgügyi témákban a páciensei kérésére, egyiket Dr. Kacsó Kornéliával közösen alkották.

► Társszerző a Siker Hullámhosszán c. bestseller könyvben.

 

Amit kínálunk

A cégvezetői filozófiánk eltér az itthon megszokottól, mert Egészségközpontunkban mi a pozitív motivációban hiszünk. Az eredményes munkát nem fenyegetéssel és megfélemlítéssel, hanem célkitűzéssel, támogatással, megbecsüléssel, kellemes munkakörnyezettel, jó csapattal és jutalmazással igyekszünk elérni!

 

 • Fejlődési lehetőség (belső és külső tréningek)
 • Megbecsülés, egyéni célok támogatása
 • Kényelmes, modern, jól felszerelt munkakörnyezet
 • Jó csapat, kalandos utazások, különleges tréningek, hatalmas bulik
 • Szolgáltatásban igényes cégvezetés
 • Versenyképes fizetés

Munkavégzés helye: Debrecen belvárosa, Pulykakas Üzletház, a Fórum bevásárlóközpont mellett

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Jelentkezés: Amennyiben képesnek érzed magad e munkakör betöltésére, akkor Rácz Szabolcs gazdasági és hr igazgató várja pályázatod (friss fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) a racz.szabolcs@korinmed.hu e-mail címre, a tárgy mezőben „PR-marketing”-ként megjelölve. Amennyiben eddig eljutottál a motivációs levélbe írd bele azt, hogy „KAKUKK” 😊Ha nem teszed, akkor tudni fogjuk, hogy még annyira sem vetted a fáradtságot, hogy figyelmesen végig olvasd a jelentkezéshez szükséges információkat. Ezzel el is dől a jelentkezésed sorsa…

A motivációs levélben következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg:

Település, ahol most élsz?

Mi fogott meg a hirdetésünkben, azaz miért akarsz a Egészségközpontunkban dolgozni?

Dolgoztál-e már PR/marketing területen VIP ügyfélkörrel?

Melyek a legjobb eredményeid?

Mi az erősséged a PR/marketing területen belül? Miben van a legnagyobb tapasztalatod ezen a területen?

Mi az, ami igazán motivál?

Mik a 3 legfontosabb elvárásod munkáltatóddal szemben, hogy ott hosszú távon tervezz?

Jelentkezés menete:

Mi minden pályázatot elolvasunk, és amennyiben megfelelsz a hirdetésben megfogalmazott minimális elvárásainknak, akkor jelentkezni fogunk az általad megadott elérhetőségek egyikén egy telefonos interjú erejéig.

A telefonos interjút követően a továbbjutókat már behívjuk személyes interjúra, és utána rövid időn belül meg is születik a döntés.

Az egész folyamat kb. 2-3 hetet vesz igénybe, ezért előre is kérjük türelmedet, ha a jelentkezésétől számított 2 héten belül még semmilyen választ nem kaptál.

 

Sikeres pályázást kíván:

Rácz Szabolcs

Gazdasági és HR igazgató, tulajdonos

Ossza meg ezt!