Egyedül keveset tehetünk, együtt azonban sokkal többet.

/Helen Keller/

Küldetésünk

Prémium orvosi ellátás prémium vezetőknek  vegyszerek és műtét nélkül!!!

  Kik vagyunk Mi?

 

Az ország első és egyetlen menedzserekre specializálódott egészségközpontjaként büszkék vagyunk arra, hogy már közel 10 éve nyújtunk prémium egészségügyi ellátást Debrecen szívében.

Ez idő alatt több mint 8000 páciensünknek segítettünk visszanyerni az egészségét, közöttük számos cégvezetőt és topmenedzsert segítettünk vissza az egészség útjára.

Sikerünk legfőbb mutatója a sok-sok elégedett páciens. Ez az eredmény diagnosztáink megszokottól eltérő gondolkodásmódjának, alapos kivizsgálásainknak és tökéletesen személyre szabott, hatékony terápiánknak, továbbá a pácienseink különleges, élmény-szerű ellátásának köszönhető.

Minden betegünkkel annyi időt töltünk el, amennyi szükséges és számunkra nagyon fontos, hogy közben végig jól érezze magát nálunk.

Vizsgálati módszereink legfőbb jellemzője, hogy mindig a panaszok okát keressük, nem csak a tüneteket kezeljük. Addig nyomozunk, amíg meg nem találjuk a probléma forrását. És ezt megszüntetve tartós javulást érünk el még a reménytelennek tűnő esetekben is. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a KorinMed Integratív Mélydiagnosztika és Terápia különleges módszerével több mint 10 gyógyíthatatalnnak mondott betegségben értünk el tartós javulást.

Garantáljuk, hogy minden páciens -aki a jobb egészség reményében fordul hozzánk- megoldással a kezében távozik rendelőnkből. És mindezt durva műtétek, erős gyógyszerek, fájdalmas beavatkozások nélkül, közérthető tájékoztatással, egyedülálló folyamatos támogatással tesszük. Aki egyszer betér hozzánkszámíthat ránk minden egészségügyi kérdésben.

Hosszútávon célunk, hogy lépésről-lépésre megtanítsuk a magyar cégvezetőknek és topmenedzserkenek az egészségmegőrzés  vegyszer- és műtétmentes fortélyait.

A leghűségesebb vendégeink, a közel 1300 egészségét visszanyert család szerint, és a mi véleményünk szerint is ezt a célt a leggyorsabban úgy érjük el, ha azt tűzzük ki zászlónkra: 

 Minden családba kell egy Nonstop Doctor készülék!

Önnek is meg kell tapasztalnia, mert Önnek is jár az egészség!

Vélemények
a KorinMed Alternatív Egészségközpontról, mely 2018-ig Meggyógyulsz.com Egészségközpont néven működött.

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Alapító- Vezető szakorvos

Ismerje meg Doktornőt közelebbről! Kattintson a + jelre!

A KoriMed Integratív Mélydiagnosztika és Terápia kifejlesztője

Orvosi szakkoordinátor, oktató és gyakorló diagnoszta szakorvos.

►Gyermekgyógyász, Családorvos

►Homeopata szakorvos, Elektroakupunktúrás és biorezonanciás diagnoszta, Rejtett betegségek diagnosztája

► 1983-tól praktizál orvosként. A volt Szovjetunió területén, a mai Észtországban és az ukrán Ungvári Egyetemen szerezte orvosi diplomáját.

►Egyetemista korától igyekszik az alternatív gyógymódokat alkalmazni páciensei gyógyulása érdekében.

►Pályafutása alatt több mint 30.000 beteg gyógyításában vett részt.

►2006-ban a HUNGEXPO orvosi műszer-kiállításán ő volt a Medbiotech Diagnosztikai Komplex háziasszonya, ettől kezdve alkalmazza praxisában a biorezonancia-technológiát.

►A Kijevi Egyetem oklevéllel ismerte el a doktornő megszerzett tudását a biorezonancia-diagnosztika és- terápia alkalmazásában.

►Magánpraxisában 2019-re már közel 8000 fős pacientúrája élvezi a különleges eszközök és a köréjük épített szolgáltatási rendszer, a KorinMed Alternatív Egészségközpont páratlan előnyeit.

►Az EU-ban neki van a legnagyobb tapasztalata a Medbiotech biorezonanciás és mágnesrezonanciás eszközök alkalmazásában.

►Magyarországon és Kelet-Európában kizárólag Kacsó doktornő oktathatja és vizsgáztathatja a Medbiotech Diagnosztika módszertanát.

►Nagyszámú publikációja jelent meg a magyar médiában kifejezetten betegeknek, egészségmegőrzésben érdekelt laikusoknak (nyomtatott sajtó- Hajdú-Bihari Napló, Bestinfó , tv- RTL Klub, rádió- Sárrét FM, online sajtó- Elixír online, Kiskegyed…stb) egészségügyi témában.

► A Medbiotech Hungary Franchise, a Meggyógyulsz.com Egészségközpont, és a KorinMed Alternatív Egészségközpont egyik alapítója

►Kifejlesztette a KorinMed Integratív Diagnosztika és Terápia módszertanát, amely alkalmazásával 99% feletti hatékonysággal kezeli betegeit.

►A Nonstop Doctor Akadémia legfőbb oktatója, szakértője és lektora: www.nonstop-doctor.com

Ő alkotta meg az alábbi oktatóanyagokat:

► A rák vastörvénye videó-tananyag: http://nonstop-doctor.com/tananyag/utmutatas-a-rak-megelozesehez/

► a Stresszes Hétköznapok videó-tananyag: http://nonstop-doctor.com/tananyag/stresszes-hetkoznapok-betegsegei-i-ii-dvd/

► az Óriási tévhit az őszi nátháról audió-tananyag: http://nonstop-doctor.com/tananyag/oriasi-tevhit-az-oszi-natharol/

Rácz Szabolcs

Rácz Szabolcs

Gazdasági és HR igazgató

Ismerje meg vezetőnket közelebbről! Kattintson a + jelre!

Cégvezető, siker-szakértő

Cégvezető, siker-szakértő, a modern vállalkozói és munkáltatói gondolkodásmód méltó követője és kelet-magyarországi úttörője.

►Pénzügyi és HR szaktudását és tapasztalatait az UFS Group Holding Zrt. divíziómenedzseri posztjáig menetelés közben szerezte,

►ahol közel 200 munkatárs irányítása, fejlesztése, képzése, eredményességük fokozása volt a feladata.

►Ezt a feladatot 18 hónapon át az ország legsikeresebb divíziómenedzsereként látta el,

►majd nagyobb kihívás után nézett, így vált a családi vállalkozás pénzügyi és HR vezetőjévé.

►Dr. Kacsó Kornélia fia

►Az Ő eredményes pénzügyi munkásságának gyümölcse az, hogy a Meggyógyulsz.com Egészségközpont az ország legsikeresebb vállalatainak felső 10%-ába tartozik már évek óta.

►Ő irányítja a vállalkozás munkaerőtoborzó és munkaerőfejlesztő részlegét.

►Ő felel a munkatársak naprakész szaktudásáért, szakmai és személyiség béli felkészültségéért.

► Ő gondoskodik arról, hogy a KorinMed Alternatív Egészségközpont Csapat mindig motivált, lelkes, elkötelezett, és az eredményes munkáért bőségesen elismert, megbecsült legyen.

►Neki köszönhető, hogy különlegesen erős, lojális, kiemelkedő képességű csapattal működünk.

Szőke-Rácz Lívia

Szőke-Rácz Lívia

Alapító- Kreatív Igazgató

Ismerje meg Diagnosztánkat közelebbről! Kattintson a + jelre!

Célalkotó-ötletgyáros

Alapító, diplomás természetgyógyász, betegségek lelki okainak szakértője

►A Medbiotech Hungary Franchise, a Meggyógyulsz.com Egészségközpont és a KorinMed Alternatív Egészségközpont alapítója

►Dr. Kacsó Kornélia lánya

► Első diplomáját Kommunikáció és Média szakon, írott sajtó szakirányon szerezte, diplomamunkáját kisvállalati marketing (a sikeres startup cég felépítése) témában a Meggyógyulsz.com Egészségközpont és a Medbiotech Hungary Franchise felépítéséből írta és védte meg jeles osztályzattal.

►Egészségügyi szakképesítéseit poszgraduális képzésben a honolului székhelyű International Quantum University (Hawaii, USA) intézményében szerezte, ahol „Bachelor to Doctorate and PhD” tanulmányait folytatva már csak a doktori disszertáció befejezése és megvédése választja el a természetes gyógymódok doktora PhD fokozat elnyerésétől.

►Egészségügyi tanulmányainak főbb területei:

-Modern Anatómia és Fiziológia, Holisztikus egészségtan, Homeopátia, Hipnoterápia Hit biológiája, Biofeedback terápia, Fül akupunktúra, Taoista gyógymódok és akupunktúra, Quantum Hormonológia, Orvosi Etika, Új Germán Medicína alapjai, Összevont Holisztikus egészségvédelem, Neuro-lingvisztikus programozás, Aromaterápia és gyógynövénytan, Táplálkozástan: Orthomolekuláris táplálkozás, Aminosavak, Enzimek, Gyermektáplálástan, Speciális étrendet igénylő állapotok, Quantum Homeopátia és Homotoxikológia, Quantum Fizika, Quantum Biológia, Quantumgyógyászat, Tradicionális Kínai Orvoslás (TKO), Ayurveda –az energetikai egyensúly megteremtése- az ősi indiai gyógyászat alapjai

► 2013-tól praktizál holisztikus egészségtanácsadóként.

► Lívia nevéhez fűződik a Nonstop Doctor márka, és a hozzá kapcsolódó Nonstop Doctor Egészségakadémia megteremtése. Az akadémia keretein belül számos publikációja, e-bookja, hang és videó anyaga elérhető a nagyközönség számára, melyekben hasznos egészségtanácsokkal, információkkal látja el közönségét az egészségmegőrzés minden területén.

►Írt 4 könyvet egészsgügyi témákban a páciensei kérésére, egyiket Dr. Kacsó Kornéliával közösen alkották.

► Társszerző a Siker Hullámhosszán c. bestseller könyvben.

 

Ráczné Ráski Henrietta

Ráczné Ráski Henrietta

Egészségtanácsadó

2015 nyarán csatlakoztam a KorinMed Alternatív Egészségközpont- akkor még Meggyógyulsz.com Csapathoz.

Én mindent megkaptam az Egészségközpont által, amire egy ember vágyhat. Munkát kaptam, szerelmet kaptam, barátokat kaptam, új életet kaptam. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csapatban segíthetek az embereknek.

Barva Bettina

Barva Bettina

Egészségtanácsadó

2017 tavaszán kerültem be a Csapatba.

Azért vagyok itt, mert nekem ez egy álommunka. Az egyetem óta az volt a célom, hogy közvetlenül segítsek az emberek egészségét megőrizni. Az pedig, hogy ezt olyan módon tehetem, ami nem árt, hanem csak használ, a legjobb dolog. Ezen túl a saját egészségemet és egy második családot is kaptam a KorinMed Alternatív Egészségközpont által.

Ossza meg ezt!