„Kiemelten megbízható vállalkozás” címmel tüntette ki egészségközpontunkat egy neves minősítő cég, a BCP Rating. A jeles elismerésről a Dehir.hu hírportál is beszámolt.

 

Pácienseink évek óta bizalmat szavaznak nekünk, ami a lehető legnagyobb elismerés számunkra. A Dehir.hu oldalon olvasható cikkben nemcsak arról írnak, hogy megkaptuk a rangos minősítést, hanem kedves klienseink is mesélnek arról, ők miért bízzák ránk saját maguk és családjuk egészségét.

Vértesi Ferencnek például már fél gyógyulást jelent az az odafigyelés, amit tőlünk kap. Eszenyi Tibor pedig tapasztalatait mesélve elárulja: bár eleinte szkeptikus volt, ma már ő és a családja is határozottan ragaszkodik a KorinMed Alternatív Egészségközponthoz.

Napjainkban nem egyszerű feladat eldönteni, ki az az egészségügyi szakember, melyik az a módszer, aki és ami valóban megbízható. A debreceni hírportálon olvasható cikkben úgy fogalmaznak, hogy „..a megbízhatóságát ezentúl már nem csak a betegek szavatolják”, hanem a BCP Rating rangos elismerése is.

A 2019. május10-én megjelent teljes cikket itt olvashatja.

Ismerje meg Ön is prémium orvosi szolgáltatásainkat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

Vagy írjon nekünk: info@korinmed.hu

Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

 

Hasonló bejegyzések


Ossza meg ezt!