Igéretünkhöz hűen folytatjuk az ideális méregtelenítő kúra kiválasztásához vezető utat és eláruljuk Önnek a modern, felgyorsult életvitelhez illeszthető tisztító kúra időtartamának titkát. A hatékony salaktalanítási módszer kiválasztásának második legfontosabb szempontja az, hogy megfelelően határozzuk meg a kúra ideális időtartamát és erősségét.

Nyugati típusú életvitel mellett, amely egyformán terhelt és zaklatott az év minden szakaszában, kifejezetten ellene vagyunk a rövid, drasztikus tisztító kúrának, böjtnek. Ezek az agresszív, gyors módszerek a tartós, nagy terhelés mellett  hirtelen, átmenet nélküli, túlzott plusz terhet, és ezért túl nagy egészségügyi kockázatot jelentenek az emésztőrendszernek, a keringésnek, a  nyomelem és elektrolit-háztartásnak, és az idegrendszernek egyaránt!

 

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra és nem marad le egy részről sem.

 

Persze, amennyiben Önnek van lehetősége elvonulni 2-3 hétre a külvilágtól teljesen elzárt, mobiltelefon- és számítógépmentes helyre, például egy buddhista kolostorba és tapasztalt böjt-szakértő 24 órás felügyelete mellett bőséges léböjt-kúrát tartani kizárólag frissen facsart bionövényekből, miközben napi 4-8 órán át meditációs gyakorlatokat folytat, ezesetben nincs kifogásunk ezek ellen a rövid, drasztikus megoldások ellen sem. Megvan a jótékony hatása ennek a módszernek is, de nagyon hozzáértő felügyeletet, vagy nagy tapasztalatot igényel egy ilyen kúra eredményes kivitelezése.

Viszont ha a hétköznapi, munkába járós, iszonyúan zsúfolt életvitelbe kell beilleszteni a méregtelenítést, akkor semmiképpen sem a 1-2 hetes, erős hasmenéssel, akár hányással, migrénnel, szédüléssel, látászavarral, esetlen hallucinációkkal tarkított megoldásokat javasoljuk! Hanem sokkal kíméletesebb, lassú, fokozatosan felépített, elnyújtott salaktalanító folyamatot. Ez legalább 40-90 napon át tart és kíméletesen hat, így akár nagyon stresszes, zsúfolt napirend mellett is könnyedén kivitelezhető.

A következő részben a jó méregtelenítő kúra legfontosabb alapanyagáról lesz szó!

 

Egészségpercek rovatunkról nem marad le, ha feliratkozik YouTube csatornánkra ide kattintva.

Szeretné tudni, hogy az Ön szervezete mennyire telítődött méreganyagokkal?

Szüksége van-e tavaszi tisztítókúrára?

Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

Vagy írjon nekünk: info@korinmed.hu

Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

 

Hasonló bejegyzések


Ossza meg ezt!