Görcsöl? Ég? Puffad?

Kellemetlen beavatkozások nélkül segítünk az emésztőrendszeri panaszai megszüntetésében!

Komplex Emésztőrendszeri Kivizsgálás

Görcsöl? Ég? Puffad? Kellemetlen beavatkozások nélkül segítünk az emésztőrendszeri panaszai megszüntetésében!

Komplex Emésztőrendszeri Kivizsgálás

Teljes kivizsgálás

Mi nem csak az aktuális betegségével foglalkozunk, hanem az egész szervezetét vizsgáljuk a haja tövétől a lábujja hegyéig!

Azonnali eredmény

Így nem kell napokat, heteket várnia a vizsgálatok eredményeire, azonnal elkezdheti az Önnek kialakított terápiát és azonnal a gyógyulás útjára léphet, egészségesebb, sikeresebb emberként élheti életét!

Egyedi kezelés

Segítségével bármilyen betegségbe be tudunk avatkozni, és akár a súlyos tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal meg tudjuk tenni a szükséges megelőző lépéseket!

Páciens

%

Hatás-Garancia

Tudta?

Az emésztési gondok zömét olyan kórokozók, paraziták okozzák, melyeket nem mutatnak ki a szokványos klinikai vizsgálatok?

Emésztőrendszerünk rendkívül összetett és érzékeny! Elég egy kis túlhajszoltság, kimerültség, helytelen étrend, vagy vírus és máris gyulladás alakulhat ki a tápcsatorna bármelyik részén! Puffadás, hasi görcsök, gyomorégés, hasmenés, székrekedés, fekélyek, kövek, és számos elviselhetetlen tünet keserítheti meg mindennapjait már egy enyhe gyulladás esetén is!

Ezért fontos, hogy azonnal nagyon pontosan tudjuk megállapítani az Ön panaszának kiváltó okát. A kivizsgálás során szükség esetén akár 15-20 speciális tesztet és mérést is elvégzünk és azonnal kiértékeljük az eredményt.

Ha nem törődünk testünkkel, hol fogunk élni? - Dan Millman

Szakértőink,

akik a vizsgálatok alatt Önre fókuszálnak!

Szőke-Rácz Lívia

Szőke-Rácz Lívia

Holisztikus egészségszakértő

Mi nem csak az aktuális betegségével foglalkozunk, hanem az egész szervezetét vizsgáljuk a haja tövétől a lábujja hegyéig. Nem csak a tüneteket kezeljük, hanem a betegségek okait megtalálva, azok kezelésében is segítünk!

Különleges vizsgálati és kezelési módszereink segítségével bármilyen betegségbe be tudunk avatkozni, és akár a súlyos tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal meg tudjuk tenni a szükséges megelőző lépéseket!

Nálunk a teljeskörű kivizsgálás után azonnal  kezelési javaslatot kap problémájára! Tőlünk egyelten kedves páciens sem megy el anélkül, hogy egyértelmű választ kapna kérdéseire.

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Vezető orvos

Mi nem csak az aktuális betegségével foglalkozunk, hanem az egész szervezetét vizsgáljuk a haja tövétől a lábujja hegyéig. Nem csak a tüneteket kezeljük, hanem a betegségek okait megtalálva, azok kezelésében is segítünk!

Különleges vizsgálati és kezelési módszereink segítségével bármilyen betegségbe be tudunk avatkozni, és akár a súlyos tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal meg tudjuk tenni a szükséges megelőző lépéseket!

Nálunk a teljeskörű kivizsgálás után azonnal  kezelési javaslatot kap problémájára! Tőlünk egyelten kedves páciens sem megy el anélkül, hogy egyértelmű választ kapna kérdéseire.

Szőke-Rácz Lívia

Szőke-Rácz Lívia

Holisztikus egészségszakértő

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Vezető orvos

A vizsgálatról

A kivizsgálás során 1 óra alatt akár 15-20 féle vizsgálatot és mérést is elvégzünk azonnali kiértékeléssel! Az orvosaink óriási tapasztalatát és vizuális, továbbá manuális vizsgálati módszereit a legmodernebb mérőműszerekkel egészítjük ki, így több ezer adatot nyerünk az Ön szervezetének működéséről. Műszerparkunk két mágnesrezonanciás és egy biorezonanciás műszerből áll, melyek mindegyike különböző méréseket végez, így tökéletesen kiegészítik egymást, együttesen képesek az egész szervezet egyedülállóan részletes feltérképezésére. Diagnosztáink szerteágazó tapasztalata és műszereink egyedülálló kombinációja garantálja az Ön panaszainak enyhülését!
Fontos: Az egyes vizsgálatok szükségességét mindig az Ön aktuális állapota határozza meg. Az itt szereplő felsorolás csak tájékoztatásul szolgál, nem tartalmazza az összes általunk elvégzett tesztet, vizsgálatot és mérést.

Hogyan zajlik?

Ön megérkezik a megbeszélt időpontra. Egészségtanácsadónk fogadja Önt. A vizsgálat megkezdésekor diagnosztánkkal részletesen megbeszélik, hogy Ön milyen céllal érkezett rendelőnkbe. Ezután alapos kivizsgálás indul, melyet a diagnosztánk kiegészít mágnesrezonanciás és biorezonanciás mérésekkel is. Önnek nincs más dolga, csak elengedni magát, válaszolni az orvos kérdéseire, és végül megfogni az elektródát. Semmilyen fájdalmas vagy kellemetlen beavatkozás nem történik. Miután szakemberünk minden szükséges vizsgálatot elvégzett, minden háttér-információt megtudott Öntől, kiértékeli az eredményeket, elmagyaráz mindent Önnek, majd kezelési javaslatot tesz. A folytatás sikeressége már csak Önön múlik. A terápia alatt szakértőnk végig követi az Ön gyógyulását, szükség esetén ellátja Önt további tanácsokkal a még hatékonyabb terápia érdekében. És a gyógyulás után sem hagyjuk Önt magára, folyamatos életviteli tanácsokkal, konzultációkkal, kontroll-vizsgálatokkal segítjük Önt, hogy megőrizze az elért állapotát.

Akik már igénybe vették a
Komplex Emésztőrendszeri Vizsgálatunkat.

“Emésztési problémák és rossz közérzet miatt kerestem meg a doktornőt. A vizsgálatot követően a javasolt termékek és a Nonstop Doctor általi kezelések után az emésztésem normális a közérzetem jó. Örülök, hogy mindezt gyógyszerek nélkül elértem.”

Tünde

Sándor kálváriája: 5 évig küzdött gyomorproblémákkal!

“A KorinMed Alternatív Egészségközpontnál félelmetesen pontos a diagnosztika.”*

“…Az első vizsgálat után, megdöbbentettek az eredmények. 5 év szenvedés és bizonytalanság után, kiderült, hogy feltehetőleg külföldi utazásaim során kb. 14 féle parazitát sikerült összeszednem. Ezek a kórokozók főleg a májat és a belet támadják meg. 5 év után teljesen egészséges vagyok, remekül érzem magam és megállt a hajhullásom is! Feleségemmel, családommal folyamatos kontrollvizsgálatra járunk és bármilyen felmerülő problémánk vagy kérdésünk akadt a KorinMed Alternatív Egészségközpont csapata mindig készségesen segített. Nagyon hálás vagyok, és nagy köszönettel tartozom.”

Szőke Sándor

Sándor teljes történetéért kattintson ide

„Emésztési problémáim kb. 5 évvel ezelőtt kezdődtek. Az irritábilis bél szindrómához hasonlítható tüneteim voltak, amelyek egyre inkább zavaróvá váltak a mindennapokban. A hasi panaszok mellett erős savtúltengés gyötört, bármilyen ételt is fogyasztottam. Éjszakánként keveset és nyugtalanul aludtam, napközben fáradékony, levert voltam. Felkerestem Debrecen legjobb belgyógyászait és megcsináltattam az összes lehetséges tesztet. Voltam gyomortükrözésen, béltükrözésen, komplex vérvételeken, de semmilyen betegséget nem állapítottak meg. Mértékkel fogyasztok alkoholt, ennek ellenére a máj vizsgálatok eredményei éveken keresztül rosszak voltak, és a limfocita sejtek száma is emelkedett. Ez azt jelentette, hogy az immunrendszerem folyamatosan küzdött valamivel szemben! Végül megállapították, hogy irritabilis bél szindrómám van, de arra senki nem tudott választ adni, hogy mi okozza ezeket az eltéréseket a máj funkcióimban. A tüneteim továbbra is fennálltak, és egyre inkább súlyosbodtak. Féltem, hogy még komolyabb lehet a betegségem, ezért az interneten böngésztem. Ekkor találtam rá a KorinMed Alternatív Menedzserklinika csapatára. Eleinte szkeptikus voltam egy olyan műszerrel kapcsolatban, ami az akupunktúrás végpontokon keresztül ki tudja mutatni, hogy mi a betegség oka. Az első vizsgálat után, megdöbbentettek az eredmények. 5 év szenvedés és bizonytalanság után, kiderült, hogy feltehetőleg külföldi utazásaim során körülbelül 14 féle parazitát sikerült összeszednem. Ezek a kórokozók főleg a májat és a belet támadják meg. Miután utána olvastam, hogy milyen tüneteket okozhatnak, a KorinMed Alternatív Menedzserklinikánál kimutatott paraziták, hihetetlennek tűnt, de teljesen egybeestek az én problémáimmal. A KorinMed Alternatív Menedzserklinikánál félelmetesen pontos a diagnosztika. 5 év után teljesen egészséges vagyok, remekül érzem magam és megállt a hajhullásom is! Feleségemmel, családommal folyamatos kontrollvizsgálatra járunk és bármilyen felmerülő problémánk vagy kérdésünk akadt a KorinMed Alternatív Menedzserklinika csapata mindig készségesen segített. Azóta legalább 16 ismerősömnek ajánlottam a KorinMed Alternatív Menedzserklinikát, akik mind hasonlóan eredményes diagnosztikáról számoltak be. Csak javasolni tudom a KorinMed Alternatív Menedzserklinika vizsgálatait mindazoknak, akik szeretnének meggyógyulni vagy megtudni mi áll a betegség hátterében. Nagyon hálás vagyok, és nagy köszönettel tartozom, a KorinMed Alternatív Menedzserklinikának az egész családom nevében.” Szőke Sándor

“Fél éves emésztőrendszeri problémával, végső elkeseredettségemben találtam rá az Egészségközpont  csapatára. Állandósult hasmenés, rossz közérzet, étvágytalanság, enerváltság és főként elkeseredettség jellemezte a mindennapjaimat. Voltam orvosnál, gyakorlatilag minden leletem negatív volt, egyedül a tükrözéses vizsgálatok maradtak hátra, amiket nem vállaltam. Korábban nem is gondoltam, hogy létezhet olyan diagnosztikai eljárás, amivel ezeket a kellemetlen vizsgálatokat ki lehet váltani. Kacsó doktornő első találkozásunkkor közölte, hogy itt fordított a sorrend; először nem kérdezi a problémáimat, hanem Ő mondja. Ez aztán a meggyőző kezdés – gondoltam. És aztán a Doktornő mondta, mondta én pedig hallgattam. Az összes féléves kálváriámat szépen felsorolta. Mi lehet ennél pontosabb visszajelzés? Számomra kifejezetten fontos, hogy a Doktornő test-lélek-szellem hármas egységét figyelembe véve, komoly szakmai felkészültséggel, alázattal, holisztikusan közelít az Emberhez. Szándékosan nem beteget írtam. A betegség a lélek felbillent egyensúlyának egyenes következménye. A doktornő ezt pontosan tudja. Tapasztalatom szerint többek között ezért gondolkodik másként. Nem a tünetek görcsös diagnózisa foglalkoztatja, hanem az egyensúlyi állapot visszaállítása. A Doktornő szellemisége, gondolkodása köszön vissza az általa alkalmazott gyógynövény terápiában is, kiegészítve a kezelő gépük használatával. Néhány hónap után szinte teljesen megszűntek a hasmenéses problémáim. Külön említés érdemel a Doktornő mellett dolgozó kollégák segítőkészsége, akik egy pillanatra nem engedték el a kezem. Bármikor elbizonytalanodom, esetleges problémám akad, ők bármikor, bármiben készségesen segítenek. Az egész szellemiségük sugallja azt, amit képviselnek. Ajánlom őket bizalommal, mert létezik megoldás. Köszönöm!”

Nagy Mariann

A teljes kivizsgálás mindössze 45-60 percet vesz igénybe.

Az eredmények kiértékelését diagnosztánk személyre szabott terápia összeállításával folytatja, majd az egyedi terápiát a szakértő tanácsadóink segítenek beilleszteni az Ön életvitelébe. A teljes folyamat legfeljebb két órán át tart, és Ön egy komplex gyógyulási tervvel, lépésről lépésre szóló megoldással a kezében léphet ki rendelőnkből.

Fontos: Az egyes tesztek szükségességét mindig az Ön aktuális állapota határozza meg. Az itt szereplő felsorolás csak tájékoztatásul szolgál!

Komplex állapotfelmérés: Ez a teszt a szervezet működéséről, annak minőségéről, élettani állapotáról szolgál adatokkal.

Véranalízis: Szúrás nélkül, mágnesrezonanciás vér- és vizelet analizátor segítségével közel 180 paraméter vizsgálata pl. máj-, vesefunkciók, vércukorszint, koleszterinszint stb.

Parazita, gomba és baktérium teszt: Élősködők, férgek, baktériumok és gombák betegséget okozó hatásainak feltérképezése.

Vegyszerterheltség vizsgálata: Növényvédőszerek, tisztítószerek, gyógyszerek, káros tartósítószerek, egyéb vegyi anyagok nyomainak keresése a szervezetben.

Vírusok tesztelése: Hétköznapi vírustörzsek és ritka, egzotikus, behurcolt vírustörzsek szervezet károsító hatásának vizsgálata. (pl.: Hepatitis, Malaria, Paratiphus, Salmonella stb.)

Nehézfémek és radioaktív anyagok jelenlétének tesztelése: Ivóvízből, levegőből, savas eső által szennyezett élelmiszerekből, dohányzásból, ipari gázokkal telt levegőből származó méreganyagok egészségkárosító hatásának feltérképezése.

AFR teszt: A fontos szervek és szervrendszerek működőképességének vizsgálata.

Lokális diagnosztika: A szerven belüli eltéréseket mutatja meg (szervenként akár 10-12 adat).

Vitamin és nyomelem háztartás tesztelése

Emésztőrendszeri betegségek feltérképezése

Homeopátia-teszt 1.: Homeopátiás készítmények, táplálékkiegészítők szükségességének vizsgálata.

Homeopátia-teszt 2.: Biorezonanciás vagy mágnesrezonanciás kezelés szükségességének vizsgálata.

Gyógyszer vagy egyéb hozott anyag tesztelése: Hozza magával azt a gyógyszert, egyéb anyagot, amelynek a káros hatására gyanakszik és itt kiderül, hogy milyen hatással van az Ön szervezetére, esetleg érdemes lenne-e kicserélni.

Rákszűrés: Onkológiai- daganatos – elváltozásokra utaló jelek feltérképezése.

Azonnali eredmény kiértékelés, személyes konzultációval: Így nem kell napokat, heteket várnia a vizsgálatok eredményeire, azonnal elkezdheti az Önnek kialakított terápiát és azonnal a gyógyulás útjára léphet, egészségesebb , sikeresebb emberként élheti életét.

Személyre szabott terápia: Összeállítása minden rendelkezésre álló eszközünk felhasználásával.

Életviteli, étkezési tanácsadás

Komplex 3 műszeres kivizsgálás ára

41.900 Ft

Vizsgálati és kezelési módszereink

Milyen eljárásokat ötvözünk?
Mennyire pontosak ezek a módszerek?
Mi történik a kivizsgálás során és utána?

Emésztőrendszeri kivizsgálás menete

a KorinMed Alternatív Egészségközpontban, mely 2018-ig Meggyógyulsz.com Egészségközpont néven működött.

Pácienseink mondták

“Az epegörcs miatt rendszeresen kórházban kezeltek, mindig infúziót kaptam, de ahogy kiürült a folyadék, elmúlt a gyógyszer hatása, újra előjöttek a panaszok. Ennek az orvosnak és csapatának köszönhetően mára rengeteget javult az állapotom, nem fáj a gyomrom, és a kezelésnek kellemes mellékhatásaként az addigi gyakori idegesség érzetem is lemúlt és végre híztam 3kg-t, végre jól érzem magam. “ Pazonyi Mártonné*

“Emésztési problémák és rossz közérzet miatt kerestem meg a doktornőt. A vizsgálatot követően a javasolt termékek és a Nonstop Doctor általi kezelések után az emésztésem normális a közérzetem jó. Örülök, hogy mindezt gyógyszerek nélkül elértem.” Tünde*

“Szinte minden tavasszal és ősszel iszonyú hasmenésem és kínzó fájdalmaim voltak. Sűrűn csináltak vastagbél tükrözést és vettek ki a belemből megnőtt polypoidot. De sok apró maradt és azt mikor megnőtt , újra menni kellett tükrözésre és eltávolították, bár a szövettani vizsgálatok szerint, nem volt rosszindulatú. A Kacsó doktornő által javasolt terápia eredménye, hogy körülbelül 40 éve nem volt annyira rendben a székletem, mint most. Remélem, hogy a vastagbélgyulladásomat, ami ennyi éven át kínzott, végleg elfelejthetem.” Eőri Kálmánné Erzsébet*

*Az eredmények esetenként eltérhetnek.

“Fél éves emésztőrendszeri problémával, végső elkeseredettségemben találtam rá a Medbiotech csapatára. Állandósult hasmenés, rossz közérzet, étvágytalanság, enerváltság és főként elkeseredettség jellemezte a mindennapjaimat. Voltam orvosnál, gyakorlatilag minden leletem negatív volt, egyedül a tükrözéses vizsgálatok maradtak hátra, amiket nem vállaltam. Korábban nem is gondoltam, hogy létezhet olyan diagnosztikai eljárás, amivel ezeket a kellemetlen vizsgálatokat ki lehet váltani. Kacsó doktornő első találkozásunkkor közölte, hogy itt fordított a sorrend; először nem kérdezi a problémáimat, hanem Ő mondja. Ez aztán a meggyőző kezdés – gondoltam. És aztán a Doktornő mondta, mondta én pedig hallgattam. Az összes féléves kálváriámat szépen felsorolta. Mi lehet ennél pontosabb visszajelzés? Számomra kifejezetten fontos, hogy a Doktornő test-lélek-szellem hármas egységét figyelembe véve, komoly szakmai felkészültséggel, alázattal, holisztikusan közelít az Emberhez. Szándékosan nem beteget írtam. A betegség a lélek felbillent egyensúlyának egyenes következménye. A doktornő ezt pontosan tudja. Tapasztalatom szerint többek között ezért gondolkodik másként. Nem a tünetek görcsös diagnózisa foglalkoztatja, hanem az egyensúlyi állapot visszaállítása. A Doktornő szellemisége, gondolkodása köszön vissza az általa alkalmazott gyógynövény terápiában is, kiegészítve a kezelő gépük használatával. Néhány hónap után szinte teljesen megszűntek a hasmenéses problémáim. Külön említés érdemel a Doktornő mellett dolgozó kollégák segítőkészsége, akik egy pillanatra nem engedték el a kezem. Bármikor elbizonytalanodom, esetleges problémám akad, ők bármikor, bármiben készségesen segítenek. Az egész szellemiségük sugallja azt, amit képviselnek: Meggyógyulsz! – ezért ajánlom őket bizalommal, van és létezik megoldás. Köszönöm!” Nagy Mariann*

*Az eredmények esetenként eltérhetnek.

Telefonáljon most vagy
kérjen visszahívást még ma!

A telefonnál:
Ráczné Ráski Henrietta

Visszahíváskérés:

Adatkezelési Nyilatkozat és Általános Szerződési Feltételek:

Kattintson IDE

Hatás-Garancia feltélei:

Kattintson IDE

Kötvényszáma: AHB732535487

Működési engedély szám:

6560-12/2010

Korin-Medbiotech Kft. Székhely:
4027 Debrecen, Ibolya u. 5. fsz. 1.
Adószám: 22947657-1-09
Cégbejegyzés kelte és száma
2010.09.14 – 09-09-019688

Rendelőnk: Pulykakakas Üzlet- és Irodaház, 4024

Debrecen,Csapó u. 28. 2.em.2.
Ossza meg ezt!