Irodavezetőt keresünk a KorinMed Alternatív Egészségközpontba!

Légy Te is a csapatunk tagja!

Kik vagyunk Mi?

Egészségközpontunk  már több mint 9 éve nyújt prémium egészségügyi ellátást Debrecen szívében. Ez idő alatt közel 8000 páciensünknek segítettünk visszanyerni az egészségét.

Sikerünknek legfőbb mutatója a sok-sok elégedett páciens. Ez az eredmény vezető szakorvosunk megszokottól eltérő gondolkodásmódjának, alapos kivizsgálásainknak és tökéletesen személyre szabott, hatékony terápiánknak, továbbá a pácienseink különleges, élmény-szerű ellátásának köszönhető.

A diagnosztikai műszerparkunk különleges, az egyik, kb. 30 millió Ft értékű műszerünkből mindössze 8 darab van az egész világon. És  egész Magyarországon csak a KorinMed Alternatív Egészségközpontban van ilyen műszer.

A „Hatás-garanciánk” pedig egész Európában egyedülálló az egészségügyi szolgáltatók körében, melyet a gyógyításban elért 99,5% fölötti hatékonyságunknak miatt merünk vállalni.

Büszkék vagyunk rá, hogy már 10-nél is több gyógyíthatatlan betegségben értünk el jelentős, tartós javulást (pl.: Sclerosis multiplex, daganatok, meddőség, bénulás, autoimmun betegségek), így számos gyógyíthatatlan és annak hitt embernek sikerült az egészségi állapotán jelentősen javítanunk.

Mindezt durva műtétek, erős gyógyszerek, fájdalmas beavatkozások nélkül, közérthető tájékoztatással, egyedülálló folyamatos támogatással tesszük. Aki egyszer betér hozzánk, annak attól kezdve mindig fogjuk a kezét és számíthat ránk minden egészségügyi kérdésben.

Azért vagyok itt, mert nekem ez egy álommunka. Az egyetem óta az volt a célom, hogy közvetlenül segítsek az emberek egészségét megőrizni. Az pedig, hogy ezt olyan módon tehetem, ami nem árt, hanem csak használ, a legjobb dolog. Ezen túl a saját egészségemet és egy második családot is kaptam a KorinMed Alternatív Menedzserklinika által. 

Barva Bettina

Senior értékesítő, KorinMed Alternatív Egészségközpont

Együtt érünk el sikereket

 

A KorinMed Alternatív Egészségközpont vezetőit két cél vezéreli. Éppen ezért két nagyon fontos küldetésünk van!

 1. Egészségközpontként a főcélunk az, hogy a hozzánk forduló embereknek meggyógyuljanak, és rájöjjenek, hogy szinte  mindenből létezik kiút.  Ezt számos alkalommal bebizonyítottuk már olyan pácienseinknek, akiknek a gyógyulásáról máshol már lemondtak. OKOKAT derítünk ki, OKOKAT kezelünk, NEM csak tüneteket!
 2. Munkaadóként küldetésünk, hogy nálunk minden munkatárs többé váljon, fejlődjön! 3-5 év múlva azt mondja magáról, hogy sokkal előrébb tart, mint amikor hozzánk került. AŐ az évek során rengeteget tanul és közben nagyon jól érzi magát! Hálát kap az emberektől, mert sokat tesz a gyógyulásukért.  Közben megérti, hogy a világ miért működik úgy, ahogyan. És aki megérti ezt, az megtanulja a receptet, hogy hogyan éljen úgy, ahogy szeretne, és azt is, hogy ez itthon- Magyarországon- is lehetséges, nem csak külföldön.

Milyen embert keresünk?

 • Aki szívesen részt vesz egy fejlődni akaró cég fejlesztésében!
 • Aki rendelkezik komoly irodavezetői tapasztalattal,
 • Felsőfokú végzettséggel,
 • Erős informatikai háttérrel (haladó felhasználói szinten).
 • Aki az egészséges életmód híve,
 • Van B-kategóriás jogosítványa és aktív autóvezető.
 • Aki “Bármit el tudok intézni” hozzáállással és
 • “Jég hátán is megélek” mentalitással bír.
 • És állandóan jókedvű, pozitív beállítottságú.

Mik lesznek a feladataid?

 • Irodai beszerzések bonyolítása,
 • Céges gépjárműpark és egyéb eszközök üzemeltetése, karbantartásának megszervezése
 • A cég kommunikációs rendszerének működtetése, beérkező telefonok, e-mailek, levelek fogadása és iktatása
 • Postai ügyintézés: csekkek befizetése, levelek, csomagok feladása, ajánlott küldemények felvétele
 • Az ügyfélszolgálat munkájának háttértámogatása
 • Szerződések kezelése, archiválása és egyéb adminisztratív feladatok ellátása
 • Kapcsolattartás hivatalokkal, szállítókkal
 • Adatmentés
 • Beszállítókkal, partnereinkkel való kapcsolattartás, érdekeink képviselete
 • Könyvelés előkészítése, munkaügyi dokumentáció
 • És minden egyéb, ami csak a rendelő működtetése során adódik

  Ismerj meg minket!

  Nézd meg, hogyan gondolkodunk a munkánkról, Rólad és a világról!

  Dr. Kacsó Kornélia

  Dr. Kacsó Kornélia

  Vezető szakorvos

  Egyetemista koromtól kerestem azt az utat, amint most járunk a Csapattal. Orvosnak lenni – nem csak teljes munkaidős állás. Ez egy életforma, melyet csak lelkesedéssel, elhivatottsággal, nyitott elmével és örök tanulási vággyal lehet sikerre vinni. A KorinMed Alternatív Egészségközpontunkban, különleges módszerünknek hála, teljességében megélem a hivatásomat, orvosi eskümhöz hűen, ártalom nélkül segítek.  A legnagyobb örömet mégis az okozza, hogy mindezt a gyermekeimmel és egy szuper csapattal hoztuk létre. Gördülékenyen, mosolyogva dolgozunk együtt. Minden napunk egy új lehetőség és egy új élmény. Minidig ilyen munkára és ilyen munkatársakra vágytam!

  Rácz Szabolcs

  Rácz Szabolcs

  Gazdasági és HR igazgató

  A cégvezetői filozófiánk eltér az itthon megszokottól. A KorinMed Alternatív Egészségközpontban mi a pozitív motivációban hiszünk. Az eredményes munkát mi nem fenyegetéssel és megfélemlítéssel, hanem célkitűzéssel, támogatással, megbecsüléssel, kellemes munkakörnyezettel, jó csapattal és jutalmazással igyekszünk elérni! Nálunk csak olyan munkatársak maradnak hosszú távon, akik szívesen dolgoznak együtt a közös célért! Ezért alkotó, egy irányba húzó, jó hangulatú csapatba csöppensz, amikor közénk kerülsz. És hogy ez így is maradjon, mind teljesítményeddel, mind képességeiddel és hozzáállásoddal is erősítést kell jelentened a csapatunknak!

  Szőke-Rácz Lívia

  Szőke-Rácz Lívia

  Holisztikus egészségszakértő

  16 éves koromban álmodtam meg, terveztem meg és írtam le ezt az egészségközpontot. Édesanyám, Dr Kacsó Kornélia teljes támogatását élveztem, amikor 2009-ben eljött a mi időnk, és megalapítottuk a KorinMed Alternatív Egészségközpont szolgáltatását. Büszke vagyok arra, hogy ma már több mint 8 éve az álmaimat élem. Ez sosem sikerült volna konkrét célok és nagyszerű, törekvő, céltudatos Csapat nélkül! Boldog és hálás vagyok, hogy mindez megadatik nekünk és a szuperhős munkatársaimmal Együtt élvezhetjük munkánk gyümölcsét: a sok gyógyult ember elégedett visszajelzését!

  Ráczné Ráski Henrietta

  Ráczné Ráski Henrietta

  Értékesítő

  2015 nyarán csatlakoztam a Menedzserklinika Csapatához.

  Én mindent megkaptam a KorinMed Alternatív Egészségközpont által, amire egy ember vágyhat. Munkát kaptam, szerelmet kaptam, barátokat kaptam, új életet kaptam. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csapatban segíthetek az embereknek.

  Barva Bettina

  Barva Bettina

  Értékesítő

  2017 tavaszán kerültem be a Csapatba.

  Azért vagyok itt, mert nekem ez egy álommunka. Az egyetem óta az volt a célom, hogy közvetlenül segítsek az emberek egészségét megőrizni. Az pedig, hogy ezt olyan módon tehetem, ami nem árt, hanem csak használ, a legjobb dolog. Ezen túl a saját egészségemet és egy második családot is kaptam a KorinMed Alternatív  Egészségközpont által.

  Amit kínálunk

   

  A cégvezetői filozófiánk eltér az itthon megszokottól, mert egészségközpontunkban mi a pozitív motívációban hiszünk. Az eredményes munkát nem fenyegetéssel és megfé- lemlítéssel, hanem célkitűzéssel, támogatással, megbecsüléssel, kellemes munkakör- nyezettel, jó csapattal és jutalmazással igyekszünk elérni!

   

  • Szakmai fejlődési lehetőség, felelősségteljes munka
  • Megbecsülés, egyéni célok támogatása
  • Jó csapat, különleges tréningek
  • Szolgáltatásban igényes cégvezetés
  • Együtt szórakozunk, együtt pihenünk
  • Aki a mi Csapatunkban játszik, sok olyan élménnyel lesz gazdagabb, amelyet egy át- lagos ember sohasem él át!
  • A KorinMed Alternatív Egészségközpont munkatársai olyan helyekre jutnak el a világon, amelyekről az emberek 80%-a legfeljebb csak ábrándozik
  • Olyan pozitív közegbe kerülhetsz, ahová rengetegen szeretnének tartozni

   

   Munkavégzés helye: Debrecen belvárosa, Pulykakas Üzletház, a Fórum bevásárlóközpont mellett

   Munkaidő: főállás

   Munkába állás kezdete: azonnal

   Jelentkezés: Amennyiben képesnek érzed magad e munkakör betöltésére, akkor Rácz Szabolcs gazdasági és hr igazgató várja pályázatod (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz, motivációs levél!) a racz.szabolcs@korinmed.hu e-mail címre, a tárgy mezőben „Irodavezető”-ként megjelölve.

   A motivációs leveledben a következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg:

   1. Település, ahol most élsz?
   2. Mi fogott meg a hirdetésünkben, azaz miért akarsz az egészségközpontunkban dolgozni?
   3. Dolgoztál-e már értékesítőként és milyen eredményességgel?
   4. Mi az erősséged az értékesítésen belül?
   5. Mi az, ami igazán motivál?
   6. Mik a 3 legfontosabb elvárásod munkáltatóddal szemben, hogy ott hosszú távon tervezz?

   Jelentkezés menete:

   1. Mi minden pályázatot elolvasunk, és amennyiben megfelelsz a hirdetésben megfogalmazott minimális elvárásainknak, akkor jelentkezni fogunk az általad megadott telefonszámon egy telefonos interjú erejéig.
   2. A telefonos interjút követően a továbbjutókat már behívjuk személyes interjúra, és utána rövid időn belül meg is születik a döntés.
   3. Az egész folyamat kb. 1-2 hetet vesz igénybe, ezért előre is kérjük türelmedet, ha a jelentkezésétől számított 2 héten belül még semmilyen választ nem kaptál.

   Sikeres pályázást kíván:

   Szőke-Rácz Lívia

   Alapító- Kreatrív Igazgató

   Azért vagyok itt, mert nekem ez egy álommunka. Az egyetem óta az volt a célom, hogy közvetlenül segítsek az emberek egészségét megőrizni. Az pedig, hogy ezt olyan módon tehetem, ami nem árt, hanem csak használ, a legjobb dolog. Ezen túl a saját egészségemet és egy második családot is kaptam a KorinMed Alternatív Menedzserklinika által. 

   Barva Bettina

   Senior Értékesítő, KorinMed Alternatív Egészségközpont

   Ossza meg ezt!