Mai modern világunkban minden területen a hatékonyság az egyik elsődleges szempont. Nincs ez másként a korszerű méregtelenítésben sem. A XXI. századi elvárásoknak megfelelő tisztító kúra hatékony, kíméletes és könnyedén beilleszthető a pörgős, stresszes életvitelbe.

Az előzőekben elárultuk Önnek, hogy a jó tisztítókra legértékesebb segédeszköze a jó minőségű, tiszta zöld tea. Most beavatjuk Önt annak a két anyagcsoportnak a rejtelmeibe, amelyek a legjobb segédanyagokként kapcsolhatók a zöld teához. Ezek kombinációjával igazán eredményes és könnyen kivitelezhető, modern tisztító kúrát nyerünk.

 

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra és nem marad le egy Egészségpercek részről sem.

 

A két anyagcsoport egyike az emésztőrendszert szivacsként átdörzsölő növényi rostkészítmények. A másik, a tea által feloldott méreganyagokat, vegyszermaradványokat, radioaktív szennyeződéseket megkötő abszorbensek, melyek közül a legjobb a rákpáncél őrlemény, másnéven chitosan (ejtsd: kitozán).

Mindkét készítménycsoportnak meghatározó jelentősége van a szakszerű méregtelenítésben. Van, amikor mindkettőre, van amikor csak egyikre-másikra van szűksége a páciensnek. Ezt minden esetben egyénileg dönti el a méregtelenítésben tapasztalt orvos vagy jól képzett természetgyógyász

 Mitől függ, hogy melyik segédanyagra van szükségünk az eredményes salaktalanításhoz?

Elsősorban attól, hogy milyen jellegű a szervezetünk mérgezettsége és milyen állapotban van az emésztőrendszerünk. Például, ha a bélrendszerünk van nagyon elsalakosodva, állandóan puffadunk, székletürítési gondok kínoznak, akkor első körben magas minőségű, gyógynövény-rostkészítményekkel segít majd a szakember a kíméletes tisztításban.

Ha pedig egyértelmű a vegyszerterheltség, a máj szennyezettsége, esetleg konkrét mérgezéses tüneteket produkál a beteg, akkor tűzoltásként rögtön magas megkötő képességű abszorbenseket vet be az orvos. Ez azért fontos, hogy a lehető leggyorsabban, a lehető legtöbb mérget megkösse és kivezesse a szervezetből.

A leglényegesebb az, hogy ismernünk kell az alkalmazott anyagokat, és soha sem szabad önkényesen, szakértői támogatás nélkül komolyabb méregtelenítésben fogni! Mindig kérjük ki hozzáértő, képzett, tapasztalt tanácsadó segítségét.

Tartson velünk a folytatásban is, amikor beavatjuk Önt a varázslatos perui kovaföld XXI. századi városi legendájába!

Egészségpercek rovatunkról nem marad le, ha feliratkozik YouTube csatornánkra ide kattintva.

Szeretné tudni, hogy az Ön szervezete mennyire telítődött méreganyagokkal? Mennyire teszi jól a 

dolgát a mája?

Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

Vagy írjon nekünk: info@korinmed.hu

Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

 

Hasonló bejegyzések


Ossza meg ezt!