Különleges vizsgálati és kezelési módszerünk 99%-ban eredményes!

Ezért vállalunk Európában egyedülálló hatásgaranciát terápiánkra!

Dr. Kacsó Kornélia 35 év alatt kifejlesztett egy egyedi és különleges orvosi módszertant. Ez a KorinMed Integratív Mélydiagnosztika és Terápia, mely garantálja Önnek, hogy kivizsgálásunkkal nem csak a betegségek tüneteit vizsgáljuk, hanem feltárjuk problémáinak kiváltó okait! A vizsgálat után azonnal személyre szabott, többszintű terápiát állítunk össze Önnek. Így Ön a gyógyulásához vezető megoldással a kezében sétál ki rendelőnkből.

Milyen eszközökkel és módszerekkel segítünk Önnek?

A kivizsgálásaink és kezeléseink során  orvosaink számos tudományos és tapasztalati módszert ötvöznek a legjobb eredmények érdekében, mint

 • a Háziorvostan,
 • a Biofizikai orvoslás,
 • a Neurál terápia,
 • a Biorezonancia,
 • a Mágnesrezonancia,
 • az új Germán Medicína,
 • a Homeopátia,
 • a Homotoxikológia,
 • a Biofeedback,
 • Herbológia,
 • a legmodernebb táplálkozástudományos felfedezések,
 • az indiai Ayurveda,
 • a Hagyományos Kínai Orvoslás mellett
 • az elektroakupunktúrát (EAV=Voll-módszer),
 • és más kvantumfizikai,
 • tudományos,
 • illetve ősi gyógyító módszerek  tanait alkalmazzuk a vizsgálatok és kezelések során.
 • Mindezt olyan különleges, minden esetben személyre szabott kombinációban, amely a beteg számára a biztosan segítségül szolgál a gyógyulásában.

Mi a biorezonancia???

Szőke-Rácz Lívia a Holisztikus egészségvédelem szakértője most elmondja. Kattintson  a lejátszás gombra és hallgassa meg.

A teljeskörű kivizsgáláshoz segítségül alkalmazott eszközeink kinézetre és egy-két módszerükben hasonlítanak több, a piacon fellelhető diagnosztikai készülékre, azonban a KorinMed Integratív Mélydiagnosztika és Terápia módszer-kombinációja nem jobb vagy rosszabb, mint a többi, hanem egyszerűen csak sokkal több.  Amíg a hasonló eszközök csak 1-2 módszert alkalmaz a diagnózisok felállításában, addig a KorinMed Alternatív Egészségközpont számos különböző módszerrel tudja megerősíteni a diagnózisokat, így jóval megbízhatóbb és sokkal nagyobb az esély a gyógyulásra.

Mennyire pontos a módszer?

A ma ismert diagnosztikai eljárások (vérkép, MR, ultrahang, CT, tükrözések…stb.) 65-70% megbízhatók a nyilvánosan elérhető, hivatalos WHO (Világegészségügyi Szervezet)- adatok szerint. A KorinMed Alternatív Egészségközpont vizsgálati módszereinek különleges ötvözése lehetővé teszi a széles körűbb eredményt! De ez a különlegesen ötvözött technológia szakértőink egyedi tudásával együtt sem tévedhetetlen! Ahogy egyetlen gép és egyetlen ember sem az!

KorinMed Integratív Módszer az egész testet és lelket vizsgálja. Diagnosztikai folyamataink során figyelembe vesszük:

R

az Ön életviteli szokásait

R

életkörülményeit

R

foglalkozásából adódó egészsgügyi rizikófaktorokat

R

lelki alkatát

R

a gyógyulását támogató és

R

akadályozó tényezőket

R

egész testének működését

R

a szükséges anyagok hiányát és

R

a mérgező anyagokból adódó túltelítettséget

R

az élősködők Önre gyakorolt negatív hatását és

R

még számtalan elengedhetelenül fontos tényezőt

Hogyan szüntetjük meg problémái okait?

Kezeléseink során az Ön beteg sejtjeit az egészséges sejtekre jellemző rezgésekkel stimuláljuk, a megfelelő tápanyagok és harmonizáló rezgések segítségével. Ez a különleges módszer-kombináció hozzásegíti az emberi szervezetet, hogy mozgósítsa öngyógyító mechanizmusát, természetesen a testtel és a lélekkel harmonizálva.

Tudja, hogyan zajlik egy vizsgálat?

Szőke-Rácz Lívia a Holisztikus egészségvédelem szakértője most elmondja, miért és hogyan rövidíthető le nagyságrendekkel egy gyógyulási folyamat. Kattintson  a lejátszás gombra és hallgassa meg.

 

Tudja, hogyan zajlik egy vizsgálat?

Rácz Lívia a Holisztikus egészségvédelem szakértője most elmondja. Kattintson  a lejátszás gombra és hallgassa meg.

A modern orvostudomány nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett, ez pedig a biorezonanciás elven működő diagnosztika és terápia.

A biorezonancia terápia az emberi szervezet által kibocsátott rezgések diagnosztikai célú mérésével és gyógyászati átalakításával foglalkozik. Ennek a terápiás eljárásnak a kifejlesztésében nagy segítségre voltak a világ minden táján végzett nemzetközi kutatások. Pl: Japán, Kína, Oroszország, Ukrajna, USA, India neves kutatóinak fáradhatatlan munkássága.

Ossza meg ezt!