Érzi, hogy biológiai órája ketyeg, és

mindennél jobban vágyik rá, hogy egy újszülött csöppséget tarthasson a karjában?

Komplex Babaváró Kivizsgálás

Érzi, hogy biológiai órája ketyeg, és mindennél jobban vágyik rá, hogy egy újszülött csöppséget tarthasson a karjában?

Komplex Babaváró Kivizsgálás

Teljes kivizsgálás

Mi nem csak az aktuális betegségével foglalkozunk, hanem az
egész szervezetét vizsgáljuk
a haja tövétől a lábujja hegyéig!

Azonnali eredmény

Így nem kell napokat, heteket várnia a vizsgálatok eredményeire, azonnal elkezdheti az Önnek kialakított terápiát és azonnal a gyógyulás útjára léphet, egészségesebb, sikeresebb emberként élheti életét!

Egyedi kezelés

Segítségével bármilyen betegségbe be tudunk avatkozni, és akár a súlyos tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal meg tudjuk tenni a szükséges megelőző lépéseket!

Páciens

%

Hatás-Garancia

Kiknek ajánljuk?

  • Nem érzi magát teljes értékű nőnek a sikertelen próbálkozások után?
  • Nem sikerül teherbe esnie?
  • Túl van 1-2-3 beültetésen, mégsem teljes a boldogságuk, mert hiányzik a baba a családból?
  • Alacsony spermaszám? Lassú hímivarsejtek?
“Oly aprók a kezek, amelyek örökre elrabolják szívünket.
/ Pam Brown /
“Oly aprók a kezek, amelyek örökre elrabolják szívünket.
/ Pam Brown /

Szakértőink,

akik a vizsgálatok alatt Önre fókuszálnak!

Szőke-Rácz Lívia

Szőke-Rácz Lívia

Holisztikus egészségszakértő

Mi nem csak az aktuális betegségével foglalkozunk, hanem az egész szervezetét vizsgáljuk a haja tövétől a lábujja hegyéig. Nem csak a tüneteket kezeljük, hanem a betegségek okait megtalálva, azok kezelésében is segítünk!

Különleges vizsgálati és kezelési módszereink segítségével bármilyen betegségbe be tudunk avatkozni, és akár a súlyos tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal meg tudjuk tenni a szükséges megelőző lépéseket!

Nálunk a teljeskörű kivizsgálás után azonnal  kezelési javaslatot kap problémájára! Tőlünk egyelten kedves páciens sem megy el anélkül, hogy egyértelmű választ kapna kérdéseire.

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Vezető orvos

Mi nem csak az aktuális betegségével foglalkozunk, hanem az egész szervezetét vizsgáljuk a haja tövétől a lábujja hegyéig. Nem csak a tüneteket kezeljük, hanem a betegségek okait megtalálva, azok kezelésében is segítünk!

Különleges vizsgálati és kezelési módszereink segítségével bármilyen betegségbe be tudunk avatkozni, és akár a súlyos tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal meg tudjuk tenni a szükséges megelőző lépéseket!

Nálunk a teljeskörű kivizsgálás után azonnal  kezelési javaslatot kap problémájára! Tőlünk egyelten kedves páciens sem megy el anélkül, hogy egyértelmű választ kapna kérdéseire.

Szőke-Rácz Lívia

Szőke-Rácz Lívia

Holisztikus egészségszakértő

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Vezető orvos

A vizsgálatról

A kivizsgálás során 1 óra alatt akár 15-20 féle vizsgálatot és mérést is elvégzünk azonnali kiértékeléssel! Az orvosaink óriási tapasztalatát és vizuális, továbbá manuális vizsgálati módszereit a legmodernebb mérőműszerekkel egészítjük ki, így több ezer adatot nyerünk az Ön szervezetének működéséről. Műszerparkunk két mágnesrezonanciás és egy biorezonanciás műszerből áll, melyek mindegyike különböző méréseket végez, így tökéletesen kiegészítik egymást, együttesen képesek az egész szervezet egyedülállóan részletes feltérképezésére. Diagnosztáink szerteágazó tapasztalata és műszereink egyedülálló kombinációja garantálja az Ön panaszainak enyhülését!
Fontos: Az egyes vizsgálatok szükségességét mindig az Ön aktuális állapota határozza meg. Az itt szereplő felsorolás csak tájékoztatásul szolgál, nem tartalmazza az összes általunk elvégzett tesztet, vizsgálatot és mérést.

Hogyan zajlik?

Ön megérkezik a megbeszélt időpontra. Egészségtanácsadónk fogadja Önt. A vizsgálat megkezdésekor diagnosztánkkal részletesen megbeszélik, hogy Ön milyen céllal érkezett rendelőnkbe. Ezután alapos kivizsgálás indul, melyet a diagnosztánk kiegészít mágnesrezonanciás és biorezonanciás mérésekkel is. Önnek nincs más dolga, csak elengedni magát, válaszolni az orvos kérdéseire, és végül megfogni az elektródát. Semmilyen fájdalmas vagy kellemetlen beavatkozás nem történik. Miután szakemberünk minden szükséges vizsgálatot elvégzett, minden háttér-információt megtudott Öntől, kiértékeli az eredményeket, elmagyaráz mindent Önnek, majd kezelési javaslatot tesz. A folytatás sikeressége már csak Önön múlik. A terápia alatt szakértőnk végig követi az Ön gyógyulását, szükség esetén ellátja Önt további tanácsokkal a még hatékonyabb terápia érdekében. És a gyógyulás után sem hagyjuk Önt magára, folyamatos életviteli tanácsokkal, konzultációkkal, kontroll-vizsgálatokkal segítjük Önt, hogy megőrizze az elért állapotát.

A teljes kivizsgálás mindössze 45-60 percet vesz igénybe.

Az eredmények kiértékelését diagnosztánk személyre szabott terápia összeállításával folytatja, majd az egyedi terápiát a szakértő tanácsadóink segítenek beilleszteni az Ön életvitelébe. A teljes folyamat legfeljebb két órán át tart, és Ön egy komplex gyógyulási tervvel, lépésről lépésre szóló megoldással a kezében léphet ki rendelőnkből.

Fontos: Az egyes tesztek szükségességét mindig az Ön aktuális állapota határozza meg. Az itt szereplő felsorolás csak tájékoztatásul szolgál!

Komplex állapotfelmérés: Ez a teszt a szervezet működéséről, annak minőségéről, élettani állapotáról szolgál adatokkal.

Véranalízis: Szúrás nélkül, mágnesrezonanciás vér- és vizelet analizátor segítségével közel 180 paraméter vizsgálata pl. máj-, vesefunkciók, vércukorszint, koleszterinszint stb.

Parazita, gomba és baktérium teszt: Élősködők, férgek, baktériumok és gombák betegséget okozó hatásainak feltérképezése.

Vegyszerterheltség vizsgálata: Növényvédőszerek, tisztítószerek, gyógyszerek, káros tartósítószerek, egyéb vegyi anyagok nyomainak keresése a szervezetben.

Vírusok tesztelése: Hétköznapi vírustörzsek és ritka, egzotikus, behurcolt vírustörzsek szervezet károsító hatásának vizsgálata. (pl.: Hepatitis, Malaria, Paratiphus, Salmonella stb.)

Nehézfémek és radioaktív anyagok jelenlétének tesztelése: Ivóvízből, levegőből, savas eső által szennyezett élelmiszerekből, dohányzásból, ipari gázokkal telt levegőből származó méreganyagok egészségkárosító hatásának feltérképezése.

AFR teszt: A fontos szervek és szervrendszerek működőképességének vizsgálata.

Lokális diagnosztika: A szerven belüli eltéréseket mutatja meg (szervenként akár 10-12 adat).

Vitamin és nyomelem háztartás tesztelése

Nőgyógyászati és urológiai betegségek feltérképezése

Homeopátia-teszt 1.: Homeopátiás készítmények, táplálékkiegészítők szükségességének vizsgálata.

Homeopátia-teszt 2.: Biorezonanciás vagy mágnesrezonanciás kezelés szükségességének vizsgálata.

Gyógyszer vagy egyéb hozott anyag tesztelése: Hozza magával azt a gyógyszert, egyéb anyagot, amelynek a káros hatására gyanakszik és itt kiderül, hogy milyen hatással van az Ön szervezetére, esetleg érdemes lenne-e kicserélni.

Rákszűrés: Onkológiai- daganatos – elváltozásokra utaló jelek feltérképezése.

Azonnali eredmény kiértékelés, személyes konzultációval: Így nem kell napokat, heteket várnia a vizsgálatok eredményeire, azonnal elkezdheti az Önnek kialakított terápiát és azonnal a gyógyulás útjára léphet, egészségesebb , sikeresebb emberként élheti életét.

Személyre szabott terápia: Összeállítása minden rendelkezésre álló eszközünk felhasználásával.

Életviteli, étkezési tanácsadás

Komplex 3 műszeres kivizsgálás ára

41.900 Ft

Vizsgálati és kezelési módszereink

Milyen eljárásokat ötvözünk?
Mennyire pontosak ezek a módszerek?
Mi történik a kivizsgálás során és utána?

Komplex Babaváró Kivizsgálás menete

a KorinMed Alternatív Egészségközpontban, mely 2018-ig Meggyógyulsz.com Egészségközpont néven működött.

Pácienseink mondták

"38 éves voltam, amikor a párommal elhatároztuk, eljött az ideje, hogy kisbabánk szülessen. Sajnos folyamatos kudarcok értek, ugyanis rögtön az első 2 terhességem vetéléssel végződött. Így szaladt el gyorsan 9 hónap. Nem halogattam a dolgot, mivel már régóta autoimmun betegséggel küzdöttem, és tudtam, hogy így komoly segítségre lesz szükség. Hallottam Kacsó Doktornőről egy kedves ismerősünktől, felkerestem, és a vizsgálatok után azonnal el is kezdtük a terápiát. A második héten pozitív lett a terhességi teszt, és 9 hónap múlva megszületett gyönyörű kisfiúnk, Gergő, természetes szüléssel. Hála Doktornőnek a terhességem szuper volt, kitűnő labor eredményekkel, és Gergő makk egészségesen jött világra. Millió köszönet!" Hájer Zsuzsa

"2016. áprilisában, egy ismerősöm ajánlására mentem el egy vizsgálatra a Meggyógyulsz.com-hoz. Ekkor már lassan egy éve szerettünk volna kisbabát a férjemmel, de nem sikerült teherbe esnem. A nőgyógyászati vizsgálatok alkalmával sose találtak olyan okot, ami ezt indokolta volna. Így gondoltam, megpróbálok más módszert is, hátha előrébb jutunk a gyermekvállalás terén. Az első vizsgálat alkalmával bizony számos eltérést talált Lívia. Tanácsára a Tiens termékeket elkezdtem használni, illetve biorezonanciás kezelésekre is jártam a rendelőbe. Az első kontroll alkalmával, ami 2016. júliusában volt, jelentős javulás mutatkozott az egészségi állapotomban a 3 hónappal ezelőtti eredményekhez képest. Még néhány kezelés felvétele után, 2016. augusztusában teherbe is estem. 2017. áprilisában megszületett kisfiunk, Levente. A terhességem alatt és a szoptatás alatt is folyamatosan végig kísért a Meggyógyulsz.com a kontrollvizsgálatokkal. Nagyobb egészségügyi problémám azóta sem jelentkezett. Jól érzem magam én is, és az 5 hónapos Leventénk is. Ezúton is köszönöm a Meggyógyulsz.com csapatának, hogy segítettek nekünk és lelkiismeretes munkájukhoz további sok sikert kíván kis családunk!"

"2011 környéken eldöntöttük hogy babát szeretnek. Kb fél év próbálkozás után össze is jött, de sajnos 9 hetesen elment ? . Aztán majd egy évnyi sikertelen próbálkozás után találkoztunk Kacsó doktornő honlapjával, és úgy döntöttünk megpróbáljuk. Elmentünk hozzájuk, nagyon kedvesek voltak :). Kacsó doktornő csinált nekünk egy állapotfelmerést, és nem volt rózsás a helyzet. 6 hetes tisztítókúrát és kezelést javasolt mind a kettőnknek és 100% garanciát vállalt a sikerességre. Igazából úgy voltunk vele így elsőre, hogy akar gyógyszeres kezelésekre is elkölthettük volna ezt a pénzt, és az sem lett volna biztosabb eredmény terén. Megvettük az antiparazita készüléket és elkezdtük. 2.5 hónap után állapotos lettem. Azóta megszületett Beni a kisfiunk makk egészségesen. Komplikáció nélküli terhesegem és szülésem volt. Azóta visszajárunk kontrollra és nagyon sokat javultunk, plusz “gyógyszer”-re sem költünk. A férjem szerint jó befektetés volt. ? Köszönjük!" Horváth Emese

Telefonáljon most vagy
kérjen visszahívást még ma!

A telefonnál:
Ráczné Ráski Henrietta

Visszahíváskérés:

Adatkezelési Nyilatkozat és Általános Szerződési Feltételek:

Kattintson IDE

Hatás-Garancia feltélei:

Kattintson IDE

Kötvényszáma: AHB732535487

Működési engedély szám:

6560-12/2010

Korin-Medbiotech Kft. Székhely:
4027 Debrecen, Ibolya u. 5. fsz. 1.
Adószám: 22947657-1-09
Cégbejegyzés kelte és száma
2010.09.14 – 09-09-019688

Rendelőnk: Pulykakakas Üzlet- és Irodaház, 4024

Debrecen,Csapó u. 28. 2.em.2.
Ossza meg ezt!