Leszámolhat az allergiával!

Komplex kivizsgálás - szúrás és allergiás rohamok előidézése nélkül!

Allergia vizsgálat Debrecen

Komplex Allergia és Fül-orr-gégészeti Kivizsgálás

Leszámolhat az allergiával szúrás és allergiás rohamok előidézése nélkül!
allergia vizsgálat debrecen

Komplex Allergia és Fül-orr-gégészeti Kivizsgálás

Teljes kivizsgálás

Mi nem csak az aktuális betegségével foglalkozunk, hanem az egész szervezetét vizsgáljuk a haja tövétől a lábujja hegyéig!

Azonnali eredmény

Így nem kell napokat, heteket várnia a vizsgálatok eredményeire, azonnal elkezdheti az Önnek kialakított terápiát és azonnal a gyógyulás útjára léphet, egészségesebb, sikeresebb emberként élheti életét!

Egyedi kezelés

Segítségével bármilyen betegségbe be tudunk avatkozni, és akár a súlyos tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal meg tudjuk tenni a szükséges megelőző lépéseket!

Páciens

%

Hatás-Garancia

allergia vizsgálat debrecen

Kiknek ajánljuk?

Ha Ön:

Évek óta allergiától szenved és nem tudják az okát?
Nem szeretne minden nyáron az allergiától szenvedni?
Szedi az allergia gyógyszereket, de javulást nem tapasztal?

Ez a vizsgálat a legjobb választás az Ön számára!

Tudja mi az allergia ELSŐ számú oka, amit a legtöbb orvos nem vesz figyelembe?

Módszerünkkel szabadulhat meg az allergiás rohamoktól az állandó tüsszögéstől és a gyötrelmes orrdugulástól mindenféle vegyszer és gyógyszer nélkül!

A Komplex Allergia és Fül-Orr-Gégészeti Kivizsgálás pontosabb eredményekkel szolgál, mintha vérvizsgálatra, allergia tesztekre vagy ultrahangra, tükrözésre menne! Itt választ kap minden kérdésére a gyakran előforduló problémákkal és egyéb, ki nem mutatott betegségekkel kapcsolatban.

Ha nem törődünk testünkkel, hol fogunk élni? - Dan Millman

Szakértőink,

akik a vizsgálatok alatt Önre fókuszálnak!

Szőke-Rácz Lívia

Szőke-Rácz Lívia

Holisztikus egészségszakértő

Mi nem csak az aktuális betegségével foglalkozunk, hanem az egész szervezetét vizsgáljuk a haja tövétől a lábujja hegyéig. Nem csak a tüneteket kezeljük, hanem a betegségek okait megtalálva, azok kezelésében is segítünk!

Különleges vizsgálati és kezelési módszereink segítségével bármilyen betegségbe be tudunk avatkozni, és akár a súlyos tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal meg tudjuk tenni a szükséges megelőző lépéseket!

Nálunk a teljeskörű kivizsgálás után azonnal  kezelési javaslatot kap problémájára! Tőlünk egyelten kedves páciens sem megy el anélkül, hogy egyértelmű választ kapna kérdéseire.

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Vezető orvos

Mi nem csak az aktuális betegségével foglalkozunk, hanem az egész szervezetét vizsgáljuk a haja tövétől a lábujja hegyéig. Nem csak a tüneteket kezeljük, hanem a betegségek okait megtalálva, azok kezelésében is segítünk!

Különleges vizsgálati és kezelési módszereink segítségével bármilyen betegségbe be tudunk avatkozni, és akár a súlyos tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal meg tudjuk tenni a szükséges megelőző lépéseket!

Nálunk a teljeskörű kivizsgálás után azonnal  kezelési javaslatot kap problémájára! Tőlünk egyelten kedves páciens sem megy el anélkül, hogy egyértelmű választ kapna kérdéseire.

Szőke-Rácz Lívia

Szőke-Rácz Lívia

Holisztikus egészségszakértő

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Vezető orvos

A vizsgálatról

A kivizsgálás során 1 óra alatt akár 15-20 féle vizsgálatot és mérést is elvégzünk azonnali kiértékeléssel! Az orvosaink óriási tapasztalatát és vizuális, továbbá manuális vizsgálati módszereit a legmodernebb mérőműszerekkel egészítjük ki, így több ezer adatot nyerünk az Ön szervezetének működéséről. Műszerparkunk két mágnesrezonanciás és egy biorezonanciás műszerből áll, melyek mindegyike különböző méréseket végez, így tökéletesen kiegészítik egymást, együttesen képesek az egész szervezet egyedülállóan részletes feltérképezésére. Diagnosztáink szerteágazó tapasztalata és műszereink egyedülálló kombinációja garantálja az Ön panaszainak enyhülését!
Fontos: Az egyes vizsgálatok szükségességét mindig az Ön aktuális állapota határozza meg. Az itt szereplő felsorolás csak tájékoztatásul szolgál, nem tartalmazza az összes általunk elvégzett tesztet, vizsgálatot és mérést.

Hogyan zajlik?

Ön megérkezik a megbeszélt időpontra. Egészségtanácsadónk fogadja Önt. A vizsgálat megkezdésekor diagnosztánkkal részletesen megbeszélik, hogy Ön milyen céllal érkezett rendelőnkbe. Ezután alapos kivizsgálás indul, melyet a diagnosztánk kiegészít mágnesrezonanciás és biorezonanciás mérésekkel is. Önnek nincs más dolga, csak elengedni magát, válaszolni az orvos kérdéseire, és végül megfogni az elektródát. Semmilyen fájdalmas vagy kellemetlen beavatkozás nem történik. Miután szakemberünk minden szükséges vizsgálatot elvégzett, minden háttér-információt megtudott Öntől, kiértékeli az eredményeket, elmagyaráz mindent Önnek, majd kezelési javaslatot tesz. A folytatás sikeressége már csak Önön múlik. A terápia alatt szakértőnk végig követi az Ön gyógyulását, szükség esetén ellátja Önt további tanácsokkal a még hatékonyabb terápia érdekében. És a gyógyulás után sem hagyjuk Önt magára, folyamatos életviteli tanácsokkal, konzultációkkal, kontroll-vizsgálatokkal segítjük Önt, hogy megőrizze az elért állapotát.

A teljes kivizsgálás mindössze 45-60 percet vesz igénybe.

Az eredmények kiértékelését diagnosztánk személyre szabott terápia összeállításával folytatja, majd az egyedi terápiát a szakértő tanácsadóink segítenek beilleszteni az Ön életvitelébe. A teljes folyamat legfeljebb két órán át tart, és Ön egy komplex gyógyulási tervvel, lépésről lépésre szóló megoldással a kezében léphet ki rendelőnkből.

Fontos: Az egyes tesztek szükségességét mindig az Ön aktuális állapota határozza meg. Az itt szereplő felsorolás csak tájékoztatásul szolgál!

Komplex állapotfelmérés: Ez a teszt a szervezet működéséről, annak minőségéről, élettani állapotáról szolgál adatokkal.

Véranalízis: Szúrás nélkül, mágnesrezonanciás vér- és vizelet analizátor segítségével közel 180 paraméter vizsgálata pl. máj-, vesefunkciók, vércukorszint, koleszterinszint stb.

Parazita, gomba és baktérium teszt: Élősködők, férgek, baktériumok és gombák betegséget okozó hatásainak feltérképezése.

Vegyszerterheltség vizsgálata: Növényvédőszerek, tisztítószerek, gyógyszerek, káros tartósítószerek, egyéb vegyi anyagok nyomainak keresése a szervezetben.

Vírusok tesztelése: Hétköznapi vírustörzsek és ritka, egzotikus, behurcolt vírustörzsek szervezet károsító hatásának vizsgálata. (pl.: Hepatitis, Malaria, Paratiphus, Salmonella stb.)

Nehézfémek és radioaktív anyagok jelenlétének tesztelése: Ivóvízből, levegőből, savas eső által szennyezett élelmiszerekből, dohányzásból, ipari gázokkal telt levegőből származó méreganyagok egészségkárosító hatásának feltérképezése.

AFR teszt: A fontos szervek és szervrendszerek működőképességének vizsgálata.

Lokális diagnosztika: A szerven belüli eltéréseket mutatja meg (szervenként akár 10-12 adat).

Vitamin és nyomelem háztartás tesztelése

Légúti betegségek feltérképezése

Homeopátia-teszt 1.: Homeopátiás készítmények, táplálékkiegészítők szükségességének vizsgálata.

Homeopátia-teszt 2.: Biorezonanciás vagy mágnesrezonanciás kezelés szükségességének vizsgálata.

Gyógyszer vagy egyéb hozott anyag tesztelése: Hozza magával azt a gyógyszert, egyéb anyagot, amelynek a káros hatására gyanakszik és itt kiderül, hogy milyen hatással van az Ön szervezetére, esetleg érdemes lenne-e kicserélni.

Rákszűrés: Onkológiai- daganatos – elváltozásokra utaló jelek feltérképezése.

Azonnali eredmény kiértékelés, személyes konzultációval: Így nem kell napokat, heteket várnia a vizsgálatok eredményeire, azonnal elkezdheti az Önnek kialakított terápiát és azonnal a gyógyulás útjára léphet, egészségesebb , sikeresebb emberként élheti életét.

Személyre szabott terápia: Összeállítása minden rendelkezésre álló eszközünk felhasználásával.

Életviteli, étkezési tanácsadás

Komplex 3 műszeres kivizsgálás ára

41.900 Ft

Vizsgálati és kezelési módszereink

Milyen eljárásokat ötvözünk?

Mennyire pontosak ezek a módszerek?

Mi történik a kivizsgálás során és utána?

Komplex Allergia Kivizsgálás menete

a KorinMed Alternatív Egészségközpontnál, mely 2018-ig Meggyógyulsz.com Egészségközpont néven működött.

Akik már igénybe vették a Komplex Allergia és Fül-orr-gégészeti Vizsgálatunkat

A KorinMed Alternatív Egészségközpont 2018-ig Meggyógyulsz.com Egészségközpont néven működött.

14 éves koromtól allergiás vagyok, parlagfűre, más pollenekre, trópusi gyümölcsökre, és néhány éve már a hazai zöldségeket és gyümölcsöket sem tudtam megenni. Odáig fajult a helyzet, hogy évente 2-3 hormoninjekcióra is szükségem volt a túléléshez. Ezt megelégelve kerestem alternatív megoldást. Kacsó doktornő terápiája hozta meg a sikert, mert néhány hónapos intenzív kezelés után már viszonylag könnyen viseltem az allergiás időszakot, következő éven már csak 1 hormon injekció kellett, ezután pedig már egy sem. Több mint 10 éves szenvedésemet szüntette meg a doktornő által javasolt kezelés, még ugyan vannak enyhe tüneteim, de ezek márt nem zavarnak a mindennapi életvitelemben.

Rácz Szabolcs - Gazdasági és HR Igazgató

Allergia

4,5 éves kislány allergia gyógyszereket kapott, 1 évig nem javult az állapota, így kerültek az Egészségközpontba. “2011. február végén találkoztam először a Kacsó Doktornő csapatával, amikor az akkor 4,5 éves kislányom vittem el állapotfelmérésre. Kislányomat követve – egy nagyon kellemetlen vírusos fertőzés, illetve a legyengült szervezetem miatt – én is kértem a vizsgálatot. Kislányom már egy éve allergia miatt szedte a számára kiírt gyógyszert, s több antibiotikumos kezelésen volt túl. Az állapotfelmérés után pár alkalommal kapott kezelést, és a doktornő által ajánlott természetes gyógyhatású készítményeket, s 1,5 hónap múlva – a Nonstop Doctor (korábbi Medbiotech APG) készüléknek, illetve a termékeknek köszönhetően-enyhültek a panaszai és elhagyhatta az allergia gyógyszerek szedését. Én több éve küzdöttem a felső- és alsó légúti megbetegedések ellen, de betegségem krónikussá vált. Az állapotfelmérést követően én is részt vettem a kezelésben, majd a későbbiek folyamán úgy döntöttünk a családommal együtt, hogy megvásároljuk otthoni használatra a készüléket.Szinte folyamatosan használjuk a családban különböző eredetű fájdalmak csillapítására, urológiai-, felsőlégúti-, az emésztőrendszer nem megfelelő működéséből eredő, valamint mozgásszervi problémák kezelésére. Amikor csak tehetjük, igénybe vesszük a készülék Profilaktikus (megelőző) programját is. Pár hónapi kezelés után már el sem tudom képzelni a napjaimat a készülék használata nélkül, mivel visszaadta az egészséges élet reményét.

Darócziné Kaszás Rita és családja

Telefonáljon most vagy
kérjen visszahívást még ma!

A telefonnál:
Ráczné Ráski Henrietta

Visszahíváskérés:

Adatkezelési Nyilatkozat és Általános Szerződési Feltételek:

Kattintson IDE

Hatás-Garancia feltélei:

Kattintson IDE

Kötvényszáma: AHB732535487

Működési engedély szám:

6560-12/2010

Korin-Medbiotech Kft. Székhely:
4027 Debrecen, Ibolya u. 5. fsz. 1.
Adószám: 22947657-1-09
Cégbejegyzés kelte és száma
2010.09.14 – 09-09-019688

Rendelőnk: Pulykakakas Üzlet- és Irodaház, 4024

Debrecen,Csapó u. 28. 2.em.2.

Adatkezelési Nyilatkozat és Általános Szerződési Feltételek:

Kattintson IDE

Hatás-Garancia feltélei:

Kattintson IDE

Kötvényszáma: AHB732535487
Működési engedély szám:
6560-12/2010
Korin-Medbiotech Kft. Székhely:
4027 Debrecen, Ibolya u. 5. fsz. 1.
Adószám: 22947657-1-09
Cégbejegyzés kelte és száma
2010.09.14 – 09-09-019688
Rendelőnk: Pulykakakas Üzlet- és Irodaház, 4024
Debrecen,Csapó u. 28. 2.em.2.
Ossza meg ezt!