Sokat hallani manapság arról, hogy fontos a bőséges folyadékbevitel, mégis azt tapasztaljuk pácienseink körében, hogy az emberek különböző kényelmi okokból direkt hanyagolják ezt a létfontosságú egészségtényezőt.

Olyan indokokat hallunk az emberektől, hogy azért nem isznak elég folyadékot, mert akkor gyakrabban kell pisilni, vagy azért mert elfelejtik. Mások pedig azért nem isznak vizet, mert nem szeretik az ízét, vagy mert nincs rá idejük…

Ha Ön is a fenti kifogások egyikét, vagy még ezeknél is cifrábbat hoz fel, akkor ez a rovat Önnek szól!

 

A XXI. század egyik legkönnyebben elkerülhető civilizációs betegsége az érelmeszesedés és az ebből adódó szív- és érrendszeri megbetegedések, mégis a vezető halálokok között találjuk. Pedig csak annyit kellene tennünk, hogy megelőzzük a bajt, hogy minden nap iszunk 2-3 liter tiszta vizet!

Ezzel a banális és olcsó trükkel megelőzhetnénk a magyar lakosság jelentős részében pusztító érszűkületi és vérnyomás gondok 80-90%-át! Annyira súlyos ez a probléma, hogy tinédzsereknél, sőt, nem ritkán óvodás gyerekeknél is kialakul az érelmeszesedés betegsége. Ezáltal fejfájósak, ingerültek, levertek lesznek a csemetéink és romlik az iskolai teljesítőképességük.

 

Ha Ön nem hisz nekünk, akkor csak próbálja ki a következő receptet 3 hétig, és garantáljuk, hogy markáns változás áll be az életminőségében.

A napi folyadékmennyiségét emelje meg első héten minden nap egy pohárnyi, az-az 3 deci tiszta vízzel, második héten a már megnövelt mennyiséget toldja meg újabb napi 3 decivel, majd tegye ugyanezt a 3. héten is. Így 21 nap leforgása alatt közel 1 liter tiszta vízzel többet iszik naponta, amit igazi ajándékként kezel majd az Ön teste.

Miért érdemes ezt kipróbálnia?

Mit fog tapasztalni a harmadik hét végére?

Ön jobban fog aludni, jobban tud majd koncentrálni, könnyebben fog mozogni, javul az emésztése, jobb lesz a közérzete, javul az alaphangulata.

Mindez csupán azért történik meg, mert a megnövelt vízbevitelnek köszönhetően hígul az Ön vére, fokozódik a keringése, több oxigénhez jut az agya. Továbbá javul az egész test vérellátása, javulnak a bélmozgások, könnyebben dolgozik a tüdő és a vesék, könnyebb a májnak vezényelni a vérképzési folyamatokat és a méregtelenítést is.

Ha még ezek után is nehezére esik napi 2-3 liter folyadékot meginni? Tartson velünk a folyatásban is, és adunk még pár remek tippet a kellő folyadékbevitel megszokásához.

Egészségpercek rovatunkról nem marad le, ha feliratkozik YouTube csatornánkra ide kattintva.

Szeretné tudni, hogy szervezetének elegendő-e az a folyadék mennyiség amit iszik? Kíváncsi rá, hogy az Ön szervezete mennyire telítődött méreganyagokkal?

Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

Vagy írjon nekünk: info@korinmed.hu

Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

 

Hasonló bejegyzések


Ossza meg ezt!