Vannak dolgok az életben, amelyben az emberek, még a szakértők is vita nélkül egyetértenek, a világ bármely pontján tesszük a fel a kérdést.

Ilyen kérdés az is, hogy melyik az a növény, amely minden egyébnél fontosabb alkotó eleme a méregtelenítő kúráknak?

Már biztosan Ön is habozás nélkül rávágta, hogy a zöld teáról van szó!

Iratkozzon fel YouTube csatornánkra és nem marad le egy Egészséggpercek részről sem.

 

Mi most eláruljuk, hogy mi rejtőzik az előszeretettel hangoztatott antioxidánsok és egyéb érthetetlen idegen szavak leple mögött.

A nagy tisztaságú, jó minőségű zöld tea legnagyobb értékét a szív és érrendszerünkre, nyirokrendszerünkre, húgyivarszerveinkre és teljes emésztőrendszerünkre gyakorolt finoman serkentő hatása adja.

Kóla, energiaital és kávé függőknek kiemelten javasolt kipróbálni, mennyivel tartósabb a zöld tea élénkítő hatása! Ennek egyszerű oka van: a zöld tea valódi sejtébresztő hatású, nem csak az idegrendszert csapjuk be a hirtelen koffein és taurin-lökettel. Így fokozatos és tartós felfrissülést érzünk, nem csak 1-2 órás hatást!

Visszatérve a méregtelenítéshez a zöld tea kíméletesen, testünkkel harmonizálva fokozza a szervezetünkben zajló természetes méregtelenítő folyamatok hatékonyságát. Ezáltal nem terhel túl bennünket, mint számos mesterséges anyagcsere gyorsító készítmény. A jó minőségű, testünk igényeihez igazított erősségű zöld tea főzet épp annyira pörgeti fel az anyagcsere-folyamatainkat, amennyire a szervezetünk számára ez elviselhető.

További gyógynövényekkel kombinálva- melyet hozzáértő szakember állít össze- akár bizonyos vérhígító, vízhajtó, keringés javító és emésztést segítő gyógyszereink fokozatos csökkentésére, kiváltására is alkalmas lehet egy minőségi zöldtea-keverék. De itt nagyon-nagyon fontos kiemelni, hagy kizárólag orvosi felügyelet mellett, fokozatosan szabad áttérni a természetes megoldásra! Az önkényes, hirtelen váltás súlyos következményekkel járhat!

Mai rovatunk legfontosabb üzenete a zöld tea világon átívelő, csodálatos tisztító, serkentő hatása!

Tartson velünk a folytatásban is, és eláruljuk Önnek, hogy mely segédanyagok a zöld tea legjobb barátai a modern, hatékony, mégis kíméletes salaktalanításban. A következő részt ide kattintva olvashatja.

Egészségpercek rovatunkról nem marad le, ha feliratkozik YouTube csatornánkra ide kattintva.

Szeretné tudni, hogy az Ön szervezete mennyire telítődött méreganyagokkal?

Szüksége van-e tavaszi tisztítókúrára?

Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

Vagy írjon nekünk: info@korinmed.hu

Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

 

Hasonló bejegyzések


Ossza meg ezt!