Egészségpercek a debreceni Fm90 Campus Rádióban a KorinMed Alternatív Menedzserklinikával! – Hallgassa élőben a rádióban! (akár online is) Iratkozzon fel YouTube csatornánkra és nem marad le egy részről sem.

 

Vannak dolgok az életben, amelyben az emberek, még a szakértők is vita nélkül egyetértenek, a világ bármely pontján tesszük a fel a kérdést.

Ilyen kérdés az is, hogy melyik az a növény, amely minden egyébnél fontosabb alkotó eleme a méregtelenítő kúráknak?

Már biztosan Ön is habozás nélkül rávágta, hogy a zöld teáról van szó!

Mi most eláruljuk, hogy mi rejtőzik az előszeretettel hangoztatott antioxidánsok és egyéb érthetetlen idegen szavak leple mögött.

A nagy tisztaságú, jó minőségű zöld tea legnagyobb értékét a szív és érrendszerünkre, nyirokrendszerünkre, húgyivarszerveinkre és teljes emésztőrendszerünkre gyakorolt finoman serkentő hatása adja.

Kóla, energiaital és kávé függőknek kiemelten javasolt kipróbálni, mennyivel tartósabb a zöld tea élénkítő hatása! Ennek egyszerű oka van: a zöld tea valódi sejtébresztő hatású, nem csak az idegrendszert csapjuk be a hirtelen koffein és taurin-lökettel. Így fokozatos és tartós felfrissülést érzünk, nem csak 1-2 órás hatást!

Visszatérve a méregtelenítéshez a zöld tea kíméletesen, testünkkel harmonizálva fokozza a szervezetünkben zajló természetes méregtelenítő folyamatok hatékonyságát. Ezáltal nem terhel túl bennünket, mint számos mesterséges anyagcsere gyorsító készítmény. A jó minőségű, testünk igényeihez igazított erősségű zöld tea főzet épp annyira pörgeti fel az anyagcsere-folyamatainkat, amennyire a szervezetünk számára ez elviselhető.

További gyógynövényekkel kombinálva- melyet hozzáértő szakember állít össze- akár bizonyos vérhígító, vízhajtó, keringés javító és emésztést segítő gyógyszereink fokozatos csökkentésére, kiváltására is alkalmas lehet egy minőségi zöldtea-keverék. De itt nagyon-nagyon fontos kiemelni, hagy kizárólag orvosi felügyelet mellett, fokozatosan szabad áttérni a természetes megoldásra! Az önkényes, hirtelen váltás súlyos következményekkel járhat!

Mai rovatunk legfontosabb üzenete a zöld tea világon átívelő, csodálatos tisztító, serkentő hatása!

Tartson velünk a folytatásban is, és eláruljuk Önnek, hogy mely segédanyagok a zöld tea legjobb barátai a modern, hatékony, mégis kíméletes salaktalanításban. A következő részt ide kattintva olvashatja.

Figyelje az FM90 Campus Rádió műsorát (akár online is), ahol naponta hallhat egy szuper aktuális egészségtippet!

 

Mikor?

  • Reggel 8 órás hírek előtt,
  •  délután 1 órás hírek előtt
  • és fél 5-ös hírek után.

Egészségpercek rovatunkról nem marad le, ha feliratkozik YouTube csatornánkra ide kattintva.

Szeretné tudni, hogy az Ön szervezete mennyire telítődött méreganyagokkal?

Szüksége van-e tavaszi tisztítókúrára?

Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

Vagy írjon nekünk: info@menedzserklinika.hu

Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

 

Hasonló bejegyzések


Ossza meg ezt!