Április elseje a nagy átverések napja. A gigantikus átverések közé tartozik az a kis szösszenet is, amit ma hoztunk Önnek a csodálatos perui kovaföldről és annak világon átívelő divatjáról.

De mi is az átverés a perui kovaföld csodájában?

Nem, nem az, hogy egészségre jótékony, méregtelenítő anyag! Ez ugyanis igaz! Valóban remek segédeszköze a salaktalanításnak a tiszta kovaföld. Elképesztő méregmegkötő képességgel bír és remekül eltávolítja a szervezetből a mérgező szennyeződéseket. Feltölti testünket csodálatos ásványi anyag-komplexekkel.

De akkor mégis mi az átverés a dologban?

Nos, gondoljon csak bele, kedves olvasónk: mennyi perui kovaföldet adtak el világszerte, amióta néhány éve futótűzként elterjedt, hogy a perui kovaföld csodálatos szer?

El tudja képzelni, hogyan néznének ki Peru hegyei, ha valóban annyi kovaföldet lefejtettek volna és eladtak volna, amennyi világszerte fogyott ebben a pár évben?

Gondolom, azzal nem árulok el nagy újdonságot, hogy a kovaföld nem szaporodik, nem tenyészik, nem lehet termeszteni sem… Hisz ez egy ásványi anyag-komplex, amelyet a természet évezredek, évmilliók során alkotott meg.

Tehát beláthatjuk, hogy ha valóban naponta annyi (az-az több ezer kilogramm) perui kovaföldet termelnének ki, amennyit el is adnak, akkor Peru fennsíkjai és hegyláncai mára lapos alföldekké változtak volna… De Peru domborzata vajmi keveset változott az évezredek során. És ettől kezdve az Ön fantáziájára bízzuk, hogy akkor vajon honnan származik, és miből van az a kifogyhatatlan készlet, amelyből az egész világot ellátják a szemérmetlen szélhámosok…

Nem állítjuk, hogy egyetlen kereskedő sem árulhat valódi perui kovaföldet. Ám jogosan merül fel a vásárlóban a kérdés, hogy honnan is tudhatná a becsületes kereskedő és jóhiszemű vásárlója, hogy az a bizonyos kovaföld valódi-e vagy csak valami ismeretlen eredetű kőpor. Éppen ezért orvosi tanácsunk az, hogy ne dőljön be az internetnek, ne vásároljon kovaföldnek látszó anyagot. Sajnos semmiféle biztosíték nincs arra, hogy valóban az van a csomagolásban, amit ráírtak. Jelenleg nincs hatóság, amely ezt Magyarországon be tudná vizsgálni, ugyanis referencia minta nélkül nincs mivel összehasonlítani az anyagot.

Tartson velünk a folyatásban, és eláruljuk Önnek, hogy milyen tünetekkel járhat a hatékony méregtelenítés.

Egészségpercek rovatunkról nem marad le, ha feliratkozik YouTube csatornánkra ide kattintva.

Szeretné tudni, hogy az Ön szervezete mennyire telítődött méreganyagokkal? Hatékony méregtelenítést szeretne, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Segítünk!

Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

Vagy írjon nekünk: info@korinmed.hu 

Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

 

Hasonló bejegyzések


Ossza meg ezt!