Egészségpercek a debreceni Fm90 Campus Rádióban a KorinMed Alternatív Menedzserklinikával! – Hallgassa élőben a rádióban! (akár online is) Iratkozzon fel YouTube csatornánkra és nem marad le egy részről sem.

 

A testünk sok szempontból épp olyan, mint egy megbízható számítógép.

A testünk, megbízható rendszerhez híven, mindig pontosan jelzi, hogy melyik terület igényel karbantartást. Ám könnyen előfordulhat, hogy nem ismerjük a jelrendszert, így nem veszünk tudomást a hibajelzésről. Ez épp olyan, mintha az autóban nem ismernénk a műszerfalon megjelenő hibakódokat, és ezért nem törődnénk a jelzett hibával. Elképzelhető, hogy lerobbannánk, esetleg balesetet szenvednénk a műszaki hiba miatt?

Hogy ezt elkerüljük, ma arról mesélünk Önnek, hogy melyik az a 3 egyértelmű jel, amelyből tudhatja, hogy a mája azonnali figyelmet és szakszerű karbantartást igényel.

Az első segélykiáltás, melyet a májunk küld nekünk, az állandó könnyezés, a szem huzat-érzékenysége és gyakori kötőhártyagyulladás.

A keleti orvostudományok szerint a szem a máj kapuja, amely mindig jelzi, amikor a májunkat támadás éri, vagy túlterheltség alakul ki benne.

A második segélykiáltás a máj részéről a viselkedésünk agresszívvá, ingerlékennyé, rosszindulatúvá válása. Tehát amikor látszólag jelentéktelen dolgokon is könnyen felhúzzuk magunkat, vagy a kelleténél dühösebben, gonoszabban reagálunk. Amikor nem értjük, hogy miért történik ez, akkor feltétlenül érdemes megfigyelni a testünk további jelzéseit, és holisztikus szemléletű orvoshoz, vagy tapasztalt természetgyógyászhoz fordulni segítségért.

Ne várja meg, amíg a harmadik egyértelmű segélykiáltás is elhangzik a májunk irányából, mert onnan már nehezebb és időigényesebb visszafordítani a betegség-folyamatot.

Amikor azt tapasztaljuk, hogy egyre hevesebb epepanaszokat érzünk egy remek bográcsozás, vagy húsvéti villás reggelit követően, ez a harmadik jel! Azonnal lépnünk kell! Ugyanis nem az epehólyagunk hibás abban, ha nem bírjuk a nehezebb, zsírosabb ételeket. Az epe csak elszenvedi a máj kihívásait. Jelzi, amikor a májműködés nem tökéletes a túlterheltség vagy fertőzés miatt. Ha az epeproblémák rendszeressé válnak, akkor biztos, hogy már hosszú ideje, akár gyerekkora óta nincs megfelelően törődve a májjal.

Ezt nem szabad elintézni azzal a közhelyes kijelentéssel, hogy „örököltem, mert anyámnak és nagyanyámnak is gyenge volt az epéje”. A keleti gyógymódokban jártas szakértő segítségével néhány hónap alatt jelentősen javítható a máj és epefunkció, évtizedek óta fennálló panaszok esetén is!

Érdemes odafigyelni a máj legkisebb segélykiáltására is, hisz szakértő beavatkozással elkerülhetjük a komolyabb panaszokat, akár az epeműtét is!

Figyelje az FM90 Campus Rádió műsorát (akár online is), ahol naponta hallhat egy szuper aktuális egészségtippet!

Mikor?

 

  • Reggel 8 órás hírek előtt,
  •  délután 1 órás hírek előtt
  • és fél 5-ös hírek után.

Egészségpercek rovatunkról nem marad le, ha feliratkozik YouTube csatornánkra ide kattintva.

 Az Ön mája is segítségért kiált? Epepanaszai vannak?

Ne várja meg, amíg nagyobb lesz a baj!

Pontos diagnózisért és vegyszermentes terápiáért forduljon hozzánk bizalommal!

Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

Vagy írjon nekünk: info@menedzserklinika.hu

Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

 

Hasonló bejegyzések


Ossza meg ezt!