A testünk sok szempontból épp olyan, mint egy megbízható számítógép.

Megbízható rendszerhez híven, mindig pontosan jelzi, hogy melyik terület igényel karbantartást. Ám könnyen előfordulhat, hogy nem ismerjük a jelrendszert, így nem veszünk tudomást a hibajelzésről. Ez épp olyan, mintha az autóban nem ismernénk a műszerfalon megjelenő hibakódokat, és ezért nem törődnénk a jelzett hibával. Elképzelhető, hogy lerobbannánk, esetleg balesetet szenvednénk a műszaki hiba miatt?

 

Hogy ezt elkerüljük, ma arról mesélünk Önnek, hogy melyik az a 3 egyértelmű jel, amelyből tudhatja, hogy a mája azonnali figyelmet és szakszerű karbantartást igényel.

Az első segélykiáltás, melyet a májunk küld nekünk, az állandó könnyezés, a szem huzat-érzékenysége és gyakori kötőhártyagyulladás.

A keleti orvostudományok szerint a szem a máj kapuja, amely mindig jelzi, amikor a májunkat támadás éri, vagy túlterheltség alakul ki benne.

A második segélykiáltás a máj részéről a viselkedésünk agresszívvá, ingerlékennyé, rosszindulatúvá válása. Tehát amikor látszólag jelentéktelen dolgokon is könnyen felhúzzuk magunkat, vagy a kelleténél dühösebben, gonoszabban reagálunk. Amikor nem értjük, hogy miért történik ez, akkor feltétlenül érdemes megfigyelni a testünk további jelzéseit, és holisztikus szemléletű orvoshoz, vagy tapasztalt természetgyógyászhoz fordulni segítségért.

Ne várja meg, amíg a harmadik egyértelmű segélykiáltás is elhangzik a májunk irányából, mert onnan már nehezebb és időigényesebb visszafordítani a betegség-folyamatot.

Amikor azt tapasztaljuk, hogy egyre hevesebb epepanaszokat érzünk egy remek bográcsozás, vagy húsvéti villás reggelit követően, ez a harmadik jel! Azonnal lépnünk kell! Ugyanis nem az epehólyagunk hibás abban, ha nem bírjuk a nehezebb, zsírosabb ételeket. Az epe csak elszenvedi a máj kihívásait. Jelzi, amikor a májműködés nem tökéletes a túlterheltség vagy fertőzés miatt. Ha az epeproblémák rendszeressé válnak, akkor biztos, hogy már hosszú ideje, akár gyerekkora óta nincs megfelelően törődve a májjal.

Ezt nem szabad elintézni azzal a közhelyes kijelentéssel, hogy „örököltem, mert anyámnak és nagyanyámnak is gyenge volt az epéje”. A keleti gyógymódokban jártas szakértő segítségével néhány hónap alatt jelentősen javítható a máj és epefunkció, évtizedek óta fennálló panaszok esetén is!

Érdemes odafigyelni a máj legkisebb segélykiáltására is, hisz szakértő beavatkozással elkerülhetjük a komolyabb panaszokat, akár az epeműtét is!

Egészségpercek rovatunkról nem marad le, ha feliratkozik YouTube csatornánkra ide kattintva.

 Az Ön mája is segítségért kiált? Epepanaszai vannak?

Ne várja meg, amíg nagyobb lesz a baj!

Pontos diagnózisért és vegyszermentes terápiáért forduljon hozzánk bizalommal!

Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

Vagy írjon nekünk: info@korinmed.hu

Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

 

Hasonló bejegyzések


Ossza meg ezt!