Az emberiség jelentős részét megkísértő kórságok közé sorolhatjuk a gyulladásos bélbetegségeket. Különösen nagy hányadát érintik ezek a bajok a nagy terhelés alatt élő vezetőknek, üzletembereknek, ezért mi, itt az Egészségközpontban sem hagyhatjuk szó nélkül ezt a problémakört.

 

A Crohn-betegség tünetei igen sokrétűek, mert a betegség a tápcsatorna bármely szakaszán jelentkezhet. Jelezheti hasfájás és puffadás, gyakori, híg széklet, fekélyek, vérző sebek a végbél táján, magas láz, hidegrázás, étvágytalanság, fogyás, sipolyok, bélszűkületek. Legtöbbször hullámokban jelentkezik, vannak tünetmentes és heves tünetekkel bíró időszakok.

A klinikai orvoslás mai állása szerint nem ismeretesek a tényleges okok. Az immunrendszer rendellenes működésével és más homályos tényezőkkel hozzák összefüggésbe, de nincs egyértelmű álláspont. Épp ezért gyógyíthatatlannak tartják és gyógyszeres kezeléssel is csak időszakos tünetcsökkentést lehet elérni.

Azonban muszáj megosztanunk Önnel, hogy nekünk itt a Menedzserklinikán mások a tapasztalataink. Egyértelműen látjuk, hogy kivétel nélkül minden Crohn-betegünknek bizonyos konkrét paraziták és méreganyagok mutathatók ki a szervezetében és ezen ártó tényezők csökkentésével egyértelmű javulás áll be a betegeink állapotában.

Az is kivétel nélkül minden Crohn-betegünkre jellemző, hogy hosszú ideje erős stressznek, lelki és szellemi megterhelésnek vannak kitéve. A tünetek ugyan enyhülnek, amikor nyugodtabb időszak van, ám felerősödnek, amikor feszültebb napokat él meg a beteg. Hirtelen stressz-hatásra pedig nagyon heves hasi tünetekkel reagál a betegek szervezete.

Összegezve dr. Kacsó Kornélia 36 évnyi tapasztalatát elmondhatjuk, hogy a Crohn-betegség vezető okai nem sokban különböznek a vastagbélgyulladásétól, de jelentős különbség, hogy a Crohn-betegség makacsabb, nehezebben kezelhető, és komolyabb lelki-szintű beavatkozást igényel. Ugyanúgy a bélrendszerben felgyülemlő mérgező anyagok és élősködők, továbbá a tartós lelki és szellemi túlterheltség kiálthatók ki fő okokként. Ezek az okok kivétel nélkül minden esetben egyszerre vannak jelen a beteg életében.

A betegség kordában tartható folyamatos biorezonanciás parazitaírtással, rendszeres, kíméletes méregtelenítéssel, és folyamatos lelki szintű kezeléssel, amely végezhető számos módszerrel, mint például a meditáció, jóga, theta healing, dianetika auditálás, autogén tréning, agykontroll, stb.

Egészségpercek rovatunkról nem marad le, ha feliratkozik YouTube csatornánkra ide kattintva.

 Crohn-betegség gyötri? Szeretne végre műtét és agresszív gyógyszerek nélkül meggyógyulni?

Pontos diagnózisért és vegyszermentes terápiáért forduljon hozzánk bizalommal!

Fájdalommentes vizsgálatainkról ITT mindent megtudhat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Foglalja le időpontját telefonon: +36 20/279 14 76 

Vagy írjon nekünk: info@korinmed.hu

Az egészséges, boldog élet Önnek is jár!

 

Hasonló bejegyzések


Ossza meg ezt!